2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
مىشه ادرس ساىت منافى بدى مرسى
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها میشه ی دکتر معرفی کنید که بینی رو ارتفاع بده بدون پیوند غضروف و استخوون و آمپول و ناهمواری و ورم این داستانا ۰۰۰۰ آخه یعنی هنوز ی چیزی مثه خمیر سیلیکونی نیمده که این دکیا قشنگ متناسب صورت استخوونن بینی و بینی رو قالب بگیرنو ترمیم کنن ۰۰۰ دیگه باید کم کم بگیم ۵ سال گذشت
بچه ها راستی من یه چند وقتی تو فکر این بودم برم مثه مایکل سر بینی رو از بخ بکنم به جاش پروتز بذارم والا به این بینی آویزونم شرف داره این کار ۰۰۰۰ بعد توی تهران یه سرچی کردم ی دکتری هست نمی دونم حالا بعد دست و پا و حتی قسمت غضروفی بینی نمونه پروتز داشت بچه ها یعنی من درسته به این چیزا فک کنم ۰۰بابا ی کم ارتفاع درست حسابی بدن این سر وته بینی یکی شده خلاص
مرسى

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

برا من توش نبود برا من فرقداره برا من از قسمت بالا از ابرو تا نوک بىنىم صافشده مثا خودم ندىدم

هستى استخون وسط ندارم سمت راست بىنىم .بقول کساىکه منو مىبىنن مىخان به صورتت چسبىده

به نظر من مثله هممون که باید ارتفع مون زیاد شه حالا ماله تو بیشتر باید زیاد شه . من پرهام زیادی جمع شده . تو چقدر ؟ برا من چسبیده به تیغه ,یکی شده ..این چیزی که فکنم قابل جبران نیست.
بچه ها من یه چند روز شمال بودم بینیم عالی بود اونجا اعتماد به نفسم خیلی امده بود بالا حتی چند نفر امدن نزدیک گفتن چقدر بینیت قشنگه ماهم میخوایم عمل کنیم به نظرت عینه بینی تو میشه من تعجب کرده بودم بهشون گفتم عمل کنید پشیمون میشید ادرسه دکترمو گرفتن پیش خودم میگفتم چه دیونه بازی داشتم در می اوردم برم ترمیم تا امروز که رفتم سلمونی یهو بینیمو تو ایینه دیدم وحشت کردم به یه نتیجه رسیدم که اگه نور مهتابی دقیقا بالایه سر باشه و تو ایینه نگاه کنی بینی افتضاح دیده میشه الان هر چی تو ایینه نگاه میکنم به افتضاحی ایینه سلمونیه نیست حتی عکسم میگیرم بینیم خوبه نمیدنم چیکار کنم
هستى پره هاى منم خىلى جمعشده.ىدىواره سمت راست دماغم رو کاملا تراشىده سمت راستم خابىده رو صورت.بىنى من استخونش پهن بود وقتى تراشىد کاملا ساختار بىنبم اوضشد صورتم ى ترکىبى وحشتناک پىدا کرده ا.من خودمو نمىشناسم

http://www.drgzamani.com/rhinoplasty/section2/بچه ها کسى پىش اىن دکتر رفته؟نظرتون