قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
پردیس جان بستگی به این داره که چه کاری رو بینی انجام شده که بشه گفت غضروف تحلیل رفته یکی از آشناهای ما یه سمت بینی اش مادرزادی فرورفتگی داشت تو همون عمل اول دکتر اون سمت را با غضروف خودش پر کرد که تحلیل رفت و مجبور شد مجدد عمل کنه ولی اینکه غضروفهایی که حالا یه مقدار ازشون برداشته شده بیان و خود بخود مابقیشون هم تحلیل بره فکر نکنم منطقی باشه
بچه ها چرا انقدر بحث تکراری میکنید مگه frugh درمورد تحلیل رفتن قضروف از منافی سوال نکرده بود منافی گفته بود اگه موقع قضروف برداشتن دقت بشه و لح نشه قضروف به هیچ عنوان جذب نمیشه
دوستان من دوهفته است عمل کردم نوک بینی ام قبل عمل خیلی افتاده بود الان کاملا از موقعیتش راضی ام خیلی طبیعیه ولی ظاهرا بعد یه مدتی نوک بینی میفته درسته؟ چیکار کنم نیفته؟ خیلی برام مهمه چون چونه کوچیکی دارم بینی ام بلندتر بشه بهم اصلا نمیاد... و اینکه هنوز پره هام کوچیک و خوش فرم نشدن وقتی چسب رو باز میکنم خیلی غیر عادی هستش طوری که وحشت میکنم این طبیعیه؟ درست میشه
امزوز رفتم مطب منافی یکی عمل اولی دیدیم که رفت تو چسبشو برداشت، قشنگ و طبیعی بود بینیش، فقط به نظرم یکم این کلوماش تو بود اخه تو عکسای سایتشم چند مورد ایجوری دیدم نظر شما چیه ؟ یکی دیگه هم بود اما با چسب اومد بیرون که به مامانش میگفت سرش بالاست یعنی میاد پایین؟ یک خانم دکتری هم اونجا بود که ترمیمی بود نشستم بره گچشو برداره ببینم که راضی بوده یا نه که خودش بدون چسب اومد بیرون به دوستش بگه زود عکس بندازه واقعا اگ شکل اولیه بینی همون باشه که بعد برداشتن گچ هست به نظم فوق العاده بود شبیه بینیه کره ای ها شده بود صاف مرتب خودش که یه ذوقییییییییییی کرده بود که بیا و ببین (البته همه مریضاش اینجوری ذوق نمیکنن اما جدا تو این مدت اولین نفری بود که خیلی خوشم میاد ،خوش به حالش دعا کردم همه بچه های این سایت بعد عمل اینجوری ذوق کنن
مریمی جان حالم خوب نیست اصلا هم زمان با عملم یه مساله ای برام بیش اومده که یه موقعهایی احساس می کنم تا جنون فاصله ای ندارم اکر بجه نداشتم دلم می خواست می خوابیدم دیکه بلند نمی شدم