2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست
نچ نچ نچ ببینید توروخدا دو روزنبودیما.این همه شایعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ترمیم کجا بود. من مثل شماها نیستم یواشکی برم ترمیم کنم. اصلا نمیشه با شماهاها روراست بودا................ از قدیم و ندیم گفتن: کافر همه را به کیش خود پندارد..... به پیر به پیغمبر من رفته بودم مسافرت با دخترخاله ها و .... نه نفر بودیم همگی.ینی من هشت تا شاهد دارم. هشت تا شاهد خانوم که تو اسلامم بخواین حساب کنید میشه چهار تا شاهد. حالا مسلمونا غیر مسلمونا حرفی هست؟ ازتون خواستم دعا کنید خوش بگذره. ایرادی داره مگه؟ خیلی هم خوش گذشت دعاهای همتون مستجاب شد. از یاسی جون یاد بگیرید. فقط دعا کرد..... همه چی خوب بود فقط لامصب این بینی دخترخالم و دو تا دختراش بدجوری رو اعصاب بود. نه که فکر کنین عمل کردنا نه مادرزادی ماهه بینیشون. تو مایه های بینی نانسی اما خوشگلتر. اون یکی دخترخالم هم با دخترش بینیشون خوبه مادرزادی. فکر کنم به پدراشون رفتن. من نمیدونم خاله های من انقدر با عرضه بودن شوهرای بینی کوچولو پیدا کنن مامان من چرا آخه.............. ای خدا.............. ای فلک...................... اما کلا خیلی خوب بود.سفر زنونه بود. کلی شیطونی کردیم و خوش گذروندیم............................ اینجا چرا انقدر سوت و کوره......................

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .مرسی سارا جون تبریک می گم متوجه شدم ترمیم کردی انشا الله بهترین نتیجه رو بگیری. یه قوز کوچک روی بینی هست که دکتر گفت تا 1 سال دیگه برات برش می دارم.ولی اصلا سایزش کوچک نشده تا 6 ماه ورم وحشتناک داشت بعد از اون داشت بهتر میشود که الان مقایسه می کنم می بینم بزرگتر از 6 ماه پیشه یکم هم نوکش از اون سر بالایی در اومده .دیگه نمی دونم این حافظی بلد نیستم عمل کنه یا بینی من مشکل داره.😂😂😂😂
خدایا ازت خواهش می کنم ایندفعه بینی دلخواه ام رو بهم بده .التماست میکنم
مرسی مرمر جون من تا الان راضی هستم ولی با چیزهایی که می شنوم که بعد از سه ماه عیبها می زنه بیرون و این حرفها هر روز در حال سکته هستم تقریبا بینی ام بی عیب نیست ولی قابل قبوله مخصوصا در مقایسه با بینی قبلی ام و خیلی تاثیر مثبت رو صورتم گذاشته به گفته دیگران دکتر من که می گه ورمت در حد خوب و کمیه چون بیشتر ظریفکاری داشته و کار ورم آوری روش انجام نشده ولی من طبق تجربه ای که داشتم سر عمل اول و دومم تازه بعد از یکسال سایز بینی ام کوچیکتر شد عکسهام هم این را تایید می کنند تو هم صبر کن اگر فقط مشکلت همینه حوصله داری دوباره در به در دنبال دکتر بگردی و استرس یه عمل جدید با یه دکتر جدید را تحمل کنی؟ به نظر من به دکترت اعتماد کن
باور کن بینی همه زیبایی صورت نیست من دو تا از مدلهای عکاسی و آرایش را که خیلی هم معروف هستند از نزدیک دیدم بینی هاشون بینی های کم عیب و ایرادی نیست بیشتر زیبایی شون مال چشم و ابرو و حالت صورت و به جان خودم از همه بیشتر لبهاشونه که خیلی خوشگل ژل زدند بعد هم در مقایسه با عکسهاشون خیلی فرق می کنند اولا قبل از هر عکاسی گریم و آرایش کامل روشون انجام میشه و بعدش هم روتوش تو عکسهاشون بیداد می کنه
سارا جان : چرا تاپیک قبلی ؟ از این تاپیک خوشت نمیاد؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
برای من هم اندازه ه سوراخهای بینی ام 90 درصد مثل هم شده ولی هنوز خیلی کم یه پره ام از اونیکی پایین تره البته من یکی از پره هام باز شده و و اون یکی باز نشده حالا نمی دونم مال ورمه یا نه