2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
یه چیزی که بهش رسیدم رو میگم شاید بد نباشه : همه ی ما قبل از عمل خودمون رو تو آیینه میدیدم ولی نه مثل و به سبک بعد از عمل! یعنی چی؟ یعنی اینکه مثلا اگه میخواستیم بریم بیرون یا مهمونی یا عروسی و میخواستیم موهامونو درست کنیم مثلا -اگه پسر بودیم - یا علاوه بر مو ها آرایش کنیم -اگر دختر بودیم- اولا به کلیت چهرمون نگاه میکردیم، دیگه زل نمیزدیم و زوم نمیکردیم رو بینیمون، چون تو بینیمون دنبال چیز خاصی نمیگشتیم و میدونستیم همونیه که این 20 سال 30 سال بوده! ولی از روز و هفته ی اول بعد از عمل تا الان همش داریم دنبال ایراد های احتمالیش میگردیم و معلومه هرچی بیشتر بگردیم بیشتر هم پیدا خواهیم کرد! یه چیز دیگه اینکه مثلا تو طول روز یکی دو بار خودمونو از فاصله ی 1 متری 2 متری تو آیینه نگاه میکردیم نه اینکه از صبح تا شب یه آیینه دستمون و از فاصله ی 5 سانتی مشغول وارسی ! البته این 2 تا مورد در مورد سایرین صدق کنه بیشتر تا شخص من، چون من خودمو از فاصله ی 10 متری هم تو آیینه نگاه کنم مشخصه چه اتفاقی افتاده! اینو گفتم که برسم به این، سوراخ های بینی همه ی آدما چه عمل شده چه عمل نشده تا به تاست، حالا یکی کمتر یکی بیشتر، پس اگه این تا به تایی فقط تو نمای زیر بینیه و از روبرو مشخص یا حتی چندان مشخص نیست زوم نکنید روش. این موضوع شامل موارد ریز و جزئی دیگه هم میشه.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
راست میگی داداش بی اعصاب، به خدا من اگه خدا بخواد وتنفسم درست بشه،دماغم رو بر میدارم وفرار....................................از دست این دکترا.باور کن نمیدنم دوستان این تاپیک چطوری انقدر راحت به عمل دوم وسوم وروتوش فکر میکنن؟
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهر بینیم اگه همون 70%که دکتر گف خوب شده باشه ازش راضیم.تنفسم هم ظاهرا که درست شده.الان ورن ها نامتقارنه و دو سمت یکسان نیس.سعی دارم خیلی به بینیم گیر ندم و نتیجه رو بپذیرم.من با بینی قبلی عم سالیان زندگی کردم و حزو دغدغه‌های اصلی زندگیم نبود.اغلب عمل کرده ها بینی پرفکت ندارن و خوشحال عم هستن.البته باید ببینم ایرادای بینیم تا چه حدی میشه.قابل اغماضه یا نه? از تنفس که راضیم.دستش ذرد نکنه
ترمیم با دکتر سامی
سلام من یه مدت درگیر عمل زانوم بودم دیگه نشد به اینجا سر بزنم الانم خیلی سرم شلوغه چند وقت دیگه کارام کمتر بشه بازم سر میزنم و یکم صفحات اول رو درست میکنم به همه ی کسایی که تو این مدت ترمیم کردن تبریک میگم و براشون بهترین هارو آرزو میکنم

مریمی جان من بعد از عمل وسواس شدم به قول خودت کمتر بینی ای کاملا بی عیب و ایراده من مشکلم اینه که قبل از عمل دومم تو بهمن ٩١ بینی ام هر ایرادی داشت کاملا صاف و قرینه بود و ایرادش فقط این بود که سرش زیادی gerd بود و polybeak بود که تو این عمل دوم عملا منهدم شد نوکش به یه سمت منحرف شد و تیغه ام از داخل کج شد و سوراخهای بینی ام به شدت لنکه به لنکه بالا و بایین شد و دو تا خط رو جایی که pare ها به کلوملا وصل میشه افتاد حالا الان همه اش دارم غصه این را می خورم که کاش اون عمل دوم را با دکتر اولم انجام نداده بودن و الان یه بینی کاملا بی عیب و نقص داشتم
سلام سارا جون منم دلم واسه اینجا و شماها تنگ شده بود . بد نیستم 3 روز پیش عمل کردم تازه برگشتم گیلان حالا یه ماه دیگه که آتل رو باز کنم راه برم نتیجش مشخص میشه دیگه کلافه شده بودم الان که عمل کردم خیلی روحیم بهتر شده

سارا جون.من که دعرم اینا رو میگم هنوز نمیدونم بینیم چجوری میشه ولی یه چیزیو مطمئنم جه اگه بیفتی تو خط وسواس,هیچی راضیت نمیکنه.اخه این بینی بیچاره رو کارخونه قالب نزده که کاملا.سفارشی و بی عیب و قرینه باشه.تمام اعضای بدن انسان کمی غیرمتقارن هستن.اگه ایرادامون بعد ترمیم قابل اغماضه رهاش کنیم بربم پی زندگیمون.میدونم شاید بعضیا بگن خوب ما عمل کردیم که بی عیب بشه.باباجان شاید اگه سه برابر این پولم میدادیم بینی ایده ال تحویل نمی گرفتیم.همینکه ایراد تابلو نداشته باشه و تنفس خوب.باشه کافیه.اخه میدونی من بینی فابریکم قشنگ نبود حتی با وجود گندکاری عمل اول هم چهره ام بهتر شده بود.ولی خوب ازجلو که نگاه میکردی ایراد داشت و خیلی هم بروم میآوردن.الان بینیمو صاف کرده تنفسمو درست کرده.ولی احتمال میدم بازم غضروفای دو طرف بی نقص نباشن.همینکه رو اعصاب نباشه کافیه برام.گور بابای حرف دیگران.خیلی اظهار نظرای ناجور بخاطر حسادته.سارا بی خیال شو تو رو هدا.باور کن تا خودت نخواهی بینی دست از سرت بر نمیداره.بازم مبگم من هنوز نتیجه عملم معلوم نیس,
ترمیم با دکتر سامی
سارا من دلم میخواس بر میگشتم به ده سال پیش و اصلا بینیمو عمل نمیکردم.بعد الان با سامی عمل اول میکردم.........حیف.خیلی حیف.امان از عجله و بی دقتی و البته بدشانسی ر انتخاب دکتر..
ترمیم با دکتر سامی
مونیکا جان انشالله زانوت هرچه زودتر خوب بشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلامممممممممممممممممم مونیکا جون. خوبی . ایشالا زانوت زود زود خوب شه. مونیکا نتیجه عمل بینیت برات مهمتر بود یا الان زانوت..؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
بچه ها تو تاپیک قبلی یه نفر اسم تاپیکو گذاشته بود تاپیک "خوشگلای دماغ زشت" راست گفته .میریم عمل کنیم خوشگلتر بشیم دکترا میزنن میترکونن .و این قصه سر دراز دارد.................
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )