2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست
اقای احمد poly beak اسم تکنیک نیست اسم ایراده همون عارضه منقار طوطی عارضه  " منقار طوطی" بعد از عمل زیبایی بینی بدلیل شباهت قسمت بالای نوک بینی به  قوس منقار طوطی به این نام مصطلح شده است. این عارضه به دو علت ایجاد میگردد، علت اول کم کوتاه کردن پشت غضروف تیغه بینی می باشد که نتیجه آن ایجاد قوزی غضروفی در ناحیه بالای نوک بینی می باشد. درمان این فرم " منقار طوطی" عمل جراحی اصلاحی و تراشیدن قوز غضروفی می باشد. علت دوم این عارضه که در بینی های گوشتی رخ میدهد ،  برداشتن پشت  غضروف تیغه  بینی و ایجاد اسکار بافتی در بالای نوک بینی می باشد. در بینی های گوشتی بافت بینی ضخیم بوده و بخوبی با برداشتن غضروف و یا استخوان زیرینش جمع نمی شود و در محل برداشتن غضروف بافت اسکار ایجاد میشود که باعث گردن شدن نوک بینی می گردد. برای جلوگیری از  این حالت ، بعد از عمل جراحی  ضمن آنکه زدن نوار چسب درست بالای نوک بینی در ایجاد بافت اسکار کمک میکند ؛ تزریق داروهای کورتیکواستروئیدی از جمله تریامسینولون در جلوگیری و حتی در صورت تشکیل بافت اسکار ، در تحلیل آن کمک زیادی میکند. اگر با اقدام فوق حالت " منقار طوطی" برطرف نشد در آنصورت نیاز به عمل جراحی اصلاحی می باشد که در آن بافت اسکار در ناحیه بالای نوک بینی تا حدودی برداشته میشود و به اصطلاح بافت را نازک میکنند و بعد از عمل نیز باید نوار جسب بطور منظم استفاده شود و در صورت لزوم  تزریق تریامسینولن درون بافت بینی نیز انجام شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقای احمد.بینی من انحراف زیاد داخلی و ظاهری داشت.غضروفم خیلی نامتقارن و همچنین نسبت بع تیغه کج بود.لوله راستم بسته وچپم نیمه باز بود.دیروز فیلم ها رو خارج کرد پ من تجربه منحصربفردی داشتم.یعنی همزمان از دو لوله نفس کشیدم.گفت به لخاظ فیزیکی مجرای تنفست بازه.مگه اینکع الرژی دعشته باشی که چند وقتی باید سیتریزین بخوری.که من بدبختانه دارم.تو الرژی هم مدام و متناوب لوله ها باز وبسنه میشن.مثلا الان دوباره بینیم کیپه.اگه هم درست باشه زمان میبره تا التهابهابخوابه وباز شه.ولی دیشبو راحت خوابیدم.ظاهر بینی الان که صافه.ولی اونصدر متورمه که قابل قضاوت نیست.
ترمیم با دکتر سامی
الان بینی نقصی نداره واگه هم داشته باشه اصلا معلوم نیس.حالا کوتا پوست کامل بخوابه رو غضروفای پیوندی جناب دکتر.دوتا آقا هم تو مطب ویزیت یکساله اشون بود.الحق که عالی بودن.تیغه کاملا صاف.نه قوس نه قوز.و سربینی کاملا اندازه و متناسب.من خودم فکر میکردم آیا ممکنه پسرا هم با سامی عمل کنن?که دیدم میکنن.البتع یه مار 9سال پیش هم اومده بود.آقاهه بینیش کوجولوو قوسدار.خودش خییییلی راضی بوذ ودوستشو آورده بود.من اول فک کردم برا ترمیم اومده.خیلی برا پسر بد بود.شاید دکتر تغغیر سبک داده برا آقایون.خلاصه این جدیدا که از نظر من عالی بودن.اینارو گفتم شاسکید برگخی آقایون عمل اولی هم تاپیکو بخونن.نه تاییدکردم نه تکذیب.نظرمو کفتم.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جون شما ترمیمی بودید؟ من وقتی به سمت چپ میخوابم بینی سمت راستم کیپ میشه یهنی کلا سمت راستم مشکل داره بعضی وقتا کیپه بعضی وقتا نه اما قرص ضد الرژی هم خوردم فایده نداشت. حالا میخوام بدونم 1- شما قبل عمل هم این مشکل رو داشتی؟ 2- وقتی قرص میخوری راه بینیت باز میشه؟ این جوابت خیلی ممکنه رو تصمیمم برای عمل مجدد تاثیر بزاره ، ممنونم
سلام من تقریبا بعد از 10 ماه به تارپیک برگشتم.میخام برای بار چهارم عمل کنم .خیلی ناراحتم هیچ .از بچه های قدیمی کسی هست?جدیدا کیا ترمیم کردن?هنوز 1 ماه دیگه مونده تا 1 سال تموم بشه .یه قوز کوچک تو نیمرخ و تمام رخم هم که هنوز پهنه.دیروز پیشه دکترم بودم گفت برو 1 سال دیگه بیا.😂😂😂😂
خدایا ازت خواهش می کنم ایندفعه بینی دلخواه ام رو بهم بده .التماست میکنم
سلام مرمر 60 جون... من تو تاپیک قبلی خونده بودم که شما با حافظی ترمیم کرده بودید.؟ درسته؟ میشه بگید دلیلتون واسه عمل چهارم چیه..؟ فکر کنم اوایل راضی بودید درسته.؟ میخواهید دوباره با حافظی ترمیم کنید..؟ یعنی اینقدر ناراضی هستید...؟ ممنون.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
بچه های قدیمی تاپیک شما بیایید استقبال دوستان قدیمیتون....... اینجوری شاید جواب سوالات مارو هم بدن.! وای چه بد.....قدیمییا یکی یکی دوباره دنبال ترمیمن. هرروز عوض اینکه از این تعداد کاسته بشه متاسفانه افزوده میشه.... دکترای لعنتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
پردیس جان من قبل عمل همیشه ی طرف بینیم نصفه باز بود ولی الان دیشب خوب بودم هردوتا باز بود.البته نه صد درصد.باید بگذره تا بفهمم که تنفسم خیلی بهترذشده.آلرژی همینه دیگه.من قرص هم میخکرم همینه فقط فنیل افرین برام خوب بود که نمی ریختم.میگن ضرر داره و موقتیه.من باهاش میذسازم تا ببینم بعد عمل چی شده
ترمیم با دکتر سامی
سلام دوستای گل... بچه ها من اولین باره که میخوام عمل کنم... از اونجایی که شما تجربه بیشتری دارین اومدم راهنمایی بگیرم من دکتر علامه برای عمل انتخاب کردم... نظرتون چیه؟ کار خراب شنیدن داشته باشه؟