2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849539 بازدید | 9732 پست
یعنی مال رعایتهامه یا اینکه کلا دیگه ورم نمی کنم مثل آدم زندگیم را بکنم؟ هنوز شبها دو سه تا بالش زیر سرمه هندونه و لبنیات لب نمی زنم نمک کم می خورم یعنی الان برم هندونه بخورم؟ دیگه ورم نمی کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاس جان مرسی کلا بینی من عادتشه همجین خودش را میزنه به موشمردکی که باورت میشه ورم نداره بعد از یه مدت مثلا ٦ ماه مقایسه می کنی می بینی خیلی تغییر کرده نسبت به اون زمان که فکر می کردی ورم نداشته حالا من به شکل و شمایل الانش راضی هستم حالا ورماش بره بهترشه که خوشحالتر هم میشم ایرادهاش هم قابل اغماضه
راستی امروز دکتر به من کفت جسبت را خیلی محکم می زنی و کفت خیلی شلتر بزن جسبم را که برداشت خط و خطوطش رو بینی ام مونده بود الان یه کم نکرانم این جسب محکم زدنه مشکلی ایجاد نکرده باشه یه وقت ؟
دختر طلا جان باور کن تا حالا از خودم عکس نگرفتم بعد هم اینکه من راضی هستم به معنی این نیست که بینی من بینی ایده آلیه یه ایرادهایی داره که از قبل بوده و دکتر به من گفته بود برطرف نمیشه حالا هم خیلی بهتر شده ولی برطرف نشده بعد هم این را مطمئنم دکترم به درد اکثر بچه های اینجا نمی خوره و صرفا برای بینی های ترمیمی کم کار اون هم به شرط و شروطی کارش قابل قبوله خودش هم این را می دونه بینی من بینی کمکاری نبود ولی من مطمئن بودم تکنیکی که برای رفع مشکل اصلی من یعنی همون پلی بک بودن بینی ام لازمه را دکترم بهش وارده و برای همین هم باهاش عمل کردم
asal khanom یکی از فامیلهای ما که با دکتر دادگری رشت عمل کرده یه مشکلی داشته که سرپایی تو مطب براش با بی حسی روتوش کرده چهار روز قبل این کار را انجام داده من امروز دیدمش فقط سه روز چسب زده اصلا هم کبودی نداره یه کم فقط ورم کرده مشکلش هم این بوده که رو تیغه اش قبل از عمل یه فرورفتگی بوده که با غضروف خودش پر کرده بود که جذب شده بوده و دوباره غضروف گذاشته اون ناحیه را به اضافه یه برجستگی یه سمت دیگه تیغه
مریمی خانم شما فکر کنم با سامی ترمیم کردید اگه اشتباه نکنم؟مشگل تنفسی هم داشتید آیا؟و از ایرادات بینیتون واسم یه کم گزارش میدید؟
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
سارا خانم عزیز تنکنیک پلی بک چجور تکنیکی ،لطف میکنید توضیح بدید؟
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد