2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849543 بازدید | 9732 پست
هرم غضروفی بینی: تیغه غضروفی از استخوان های بینی درخط میانی تا تیغه ی استخوانی در خط میانی وسعت دارد. سپس روبه پایین و به سمت استخوان های کف بینی می رود، تیغه بینی چهار گوش است، نیمه بالائی آن در دو طرف دو غضروف مثلثی ذوزنقه ای دارد: غضروف بالایی جانبی، که با تیغه پشتی در خط میانی آمیخته می شود و از پهلو با رباط های سست به حاشیه استخوانی دهانه گلابی شکل اتصال دارد، جائیکه انتهای تحتانی غضروف جانبی فوقانی آزاد است و به جائی متصل نیست. زاویه داخلی توسط تیغه بینی و غضروف جانبی فوقانی شکل می گیردو به این ترتیب دریچه داخلی بینی تشکیل می شود. غضروف های کنجدی در مجاورت غضروف جانبی فوقانی دربافت هم بند حلقه ای – رشته ای قرار دارند. در پایین غضروف های جانبی فوقانی، غضروف های جانبی پایینی قرار دارند، جفت غضروف های جانبی تحتانی به طرف خارج نوسان می کنند، از اتصال میانی به سمت تیغه انتهایی درخط میانی درناحیه ساق میانی. سرانجام، غضروف های جانبی تحتانی به سمت خارج، بالا و طرفین به عنوان ساق جانبی خودنمایی می کنند.این غضروف ها برخلاف غضروف های جانبی فوقانی متحرک هستند. علاوه بر این، در برخی افراد حرکت بینی دیده شده است. برای مثال منحنی روبه خارج لبه های پایینی غضروف های جانبی بالایی و منحنی رو به داخل لبه های سفالیک غضروف های آلار.
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیدا جان، سه تا دکترى که تو امضات هستن ، مدلهاشون با هم فرق مى کنه، چرا نمیرى مطباشون از نزدیک کارشون رو ببینى؟ فقط یه شباهت بین یزدانفر و کلانتر هست اونم دست نزدن به پره هاست. فکر کنم یزدانفر و کامروا هم شباهتشون برش روى کلوملاست.
سلام دوستان: دکتر کلانتر براى عمل اول کلوملا رو برش مى زنه؟ عمل هاش بازه؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ممنون یاس کوچک. من یه عکس ازش دیدم خط پره ى عمیقى داشت. همه ى کاراش اینطوریه!؟ شما از دکتر حق گذار و زینلى چیزى مى دونى؟ ناراضى دارن؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا جان من یه مورد دیدم تو مطب کلانتر که یه خط پره اش یه ریزه عمیق تر بود ولى اصلاً تابلو نبود، ولى کاراش معمولاً این طورى نیستن، یه موردم دیدم که بینیش خیلى استخوانى و قوز دار بود قبل عمل و بعد عمل بعد از یک سال به نظر من یکم فانتزى مى زد و من دوست نداشتم ، تراش استخوان قوز بینیش رو مى گم. فکر کنم مشابه مورد یک تو آلبومش بود. ولى یه دختره اومده بود مى گفت از همون خوشش میاد. مورد یک ساله هم دیدم که یه قوز کوچیک داشت و مى گفت دوست داره، برآمدگى روى پره اش داشت و مى گفت فابریکش بوده و دکتر گفته اگه غضروف رو بر مى داشته فرورفته مى شده و تو روتوش درست مى کنه. مورد سه ساله دیدم، اصلاً معلوم نبود عمل کرده ، مثل یه بینى معمولى و بى عیب بود ولى بینى خوشگلى نبود. خودش راضى بود و براى عمل دیگه بازم اومده بود. حتماً از نزدیک ببینید و با دقت نظر خودتون، سلیقه ها خیلى فرق مى کنه.
مامان حسام عزیز تو عمل باز احتمال تا به تایى سوراخها هست، براى من هم از اول شد و بعد یک سال تغییر نکرده. بستگى داره چه قدر باشه اگه کمه مهم نیست و بعداً بهتر مى شه. ببخشید بى تعارف نظر مى دم. ولى اگه بینى سربالا نیست حساس نباشید.
در مورد حق گذار ، من مورد قدیمى ازش دیدم ، بالاى١٠ ساله، باریک و یکم فانتزى و خیلى کم کج، ولى به صاحبش میومد، الان مثل اینکه اونم تغییر سبک داده، و چیزى که من دیدم ازش ملاک کار الانش نیست. زینلى هم تو کاراش کج هست، فانتزى بود تا چند سال پیش الان اونم زده تو کار طبیعى. من راستش از این دو تا اون موقع که مى خواستم دکتر انتخاب کنم هیچ کدوم رو نپسندیدم، مخصوصاً زینلى رو چند نفر براى ترمیم بهم معرفى کردن ولى چون مشکلم کجى بود نرفتم.
بچه ها امروز دکتر به من گفت ورمت خیلی کمه بهش گفتم مگه نمی گن ورم ترمیمی ها بیشتره گفت نه الزاما الان ورمت خیلی کمه میشه اینطور باشه؟ اگر اینجوری باشه که خوبه امروز دو نفر تو مطب ازم پرسیدند بینی قبلی تون هم کوچیک بوده دیگه نمردیم یکی بهمون گفت بینی ات کوچیکه خخخخ