2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863000 بازدید | 9716 پست
موژی عزیزم اتفاقا اشتباه نکن زیبایی بزرگترین قدرت انسانی ست این را من نمی گم مال نویسنده معروف فرانسوی اونوره دوبالزاک هست. منتهی لازمه زیبا بودن این نیست که بینی خیلی خوشگل باشه ضایع نباشه کافیه
moji منو یاد رستگار میندازی اونم خیلی پستای بامزه ای میذاشت و طنز مینوشت خوبه که ادم روحیه طنازی داشته باشه میتونه روحیه خوبی در سختیها داشته باشه ایکاش همه همینطور شاد و طناز بودن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای آریایی من عاشق رستگار هستم خیلی خانم ماهیه و خیلی روح بزرگی داره. این را من جای دیگه ای غیر از تاپیکهای بینی متوجه شدم و خیلی خیلی براش احترام قائلم رستگار جونم ما ارادتمند شما هستیم
سارا دقیقا. چای سبز واقعا لاغر میکنه.من شکمو هرچی دلم میخواد همیشه میخورم. عاشق غذام. عشق اول و آخرم تو زندگی غذاست. اما همیشه لاغرم. چون بدون استثنا روزی یه لیوان چای سبز میخورم. در مورد زیبایی:زیبایی نسبی هست و هرکسی از زیبایی تعریف خاصی داره. تعریف زیبایی توی کشورهای مختلف توی شهرهای مختلف،توی فرهنگهای مختلف حتی توی زن و مرد فرق میکنه.بارها و بارها کسی رو که به نظرم خیلی زیبا بوده شوهرم گفته چقدر زشته و برعکس. به نظر من یک صورت معمولی با شخصیت و رفتاری دلربا و لوند خیلی تاثیرگذارتر از یه صورت خیلی زیبا با رفتار و شخصیتی نچسب و به قول خودمون بی نمکه. چهره ظاهری خیلی زود عادی میشه طوری که ایرادها دیده نمیشه(به جز در برخورد اول که چهره اولین چیزی هست که همه بهش توجه میکنند). اما خانمهایی که لوندی و دلربایی(به مفهوم خوب و مثبتش) در شخصیت و رفتارشون دارن همیشه جذابن و زیبا دیده میشن. ما تو محل کارمون یه خانومه هست هیکل صفر قیافهمعمولی و خنثی، لوندی 100. نمیدونی چقدر همه ازش خوششون میاد. خود من وقتی اون حرف میزنه اصلا میرم فضا، دهنم باز میمونه و صدام یواش میشه. تا چندثانیه حرف زدنم یادم میره.............احساس زمختی شدید میکنم. در این که زیبایی خیلی خوبه و همه دوست دارن هیچ شکی نیست اما اینکه همه چیز رو بذاریم کنار و فقط بچسبیم به یه نقص کوچیک تو صورت و به نکات دیگه که میتونه جذابترمون کنه توجه نکنیم کاملا باهاش مخالفم.زیبایی صورت یکی از هزارچیزی هست که میتونه زن رو جذاب کنه. مثلا هیکل زیبا، خوب صحبت کردن، موهای قشنگ و شاداب و بلند، ناخنهای زیبا داشتن، چهره بشاش، شیک پوشیدن، مهربان بودن و .........خیلی چیزای دیگه تاثیرگذاریش خیلی بیشتر از یه بینی خوب داشتن یا فقط زیبا بودن صورته(همه اینها نظر منه)
آریایی جان مرسی از لطفت. درست میگی داشتن روحیه خوب خیلی مهمه. تو کشوری و روزگاری که زندگی میکنیم مشکلات کم نیست و استرسها هم همینطور. به نظر من باید آدم صبور باشه و کمی بیخیال وگرنه خیلی آسیب میبینه. من خودم به مشکلات هیچوقت به چشم مشکل نگاه نمیکنم بلکه به نظرم اگر این مشکلات و بالا و پایینا نباشه زندگی خیلی یکنواخت میشه. خود من از خانوادم دورم.خیلی دور. مطمئنم هرکدوم از شما جای من بودید زندگی براتون خیی سخت میشد. اما من اینطوری نگاه نمیکنم به قضیه.فکر میکنم اولا خدا هیچ چیزی رو بی حکمت سر راه ما قرار نمیده. حکمتی که ما چون انسانیم ازش بیخبریم. دوما همین دور بودن از خانواده با همه بدیهاش و سختیهاش یه خوبیهایی هم داره. مثلا دیگه خانوادت نیستن تا دخالت کنن تو زندگیت(مخصوصا مامان من که اگه بود هی میخواست بگه بکن نکن) بعد اینکه همین دور بودن خانوادم باعث شده من و شوهرم خیلی خیلی بهم نزدیک بشیم و قدر همو بدونیم. سوما من خیلی قویتر شدم تو زندگیم خیلی راحت مشکلاتمو به تنهایی حل میکنم در حالیکه اگر خانوادم بودن همش باید به اونا تکیه میکردم. چهارما اینکه چون خانوادم نیستن دیگه نمیتونم با شوشو قهر کنم برم خونه مامانم، پس دیگه قهر مهر نمیکنم و روابط همیشه حسنه هست.... این یه مثال بود. کلا همیشه به مشکلات اینجوری نگاه میکنم. راستش من برخلاف خیلیا که میگن از دکتر اولشون متنفرن و مرگ بهش میفرستن اصلا متنفر نیستم(این رو خالصانه میگم بدون هیچ اغراقی). این تقصیر اون نیست که بینی من خراب شد من خودم بدون تحقیق رفتم با اون عمل کردم. میدونم الان میگید اون دکتره مسوولیت داره و فلان و فلان. همه رو میدونم. اما من مسوول رفتار دیگران نیستم توی این دنیای بزرگ با آدمهای کوچیک و بزرگ و خوب و بد من فقط و فقط مسوول رفتار خودم هستم و بس. خدا به من عقل و هوش و درایت و آگاهی داده و حق انتخاب هم داده پس من باید چشممو باز میکردم و درست انتخاب میکردم که نکردم. از دست خودم هم ناراحت نیستم چون با اون سن و سال و با اون تجربه کم و تو اون شرایط انتخابم اون بوده و بیشتر از این از خودم انتظار ندارم و خودم رو هم سرزنش نمیکنم. اون دکتر بی مسوولتی که میدونه کار بلد نیست و عمل میکنه هم مسوولیت با خودشه و پاسخ کارشو میبینه پس حرص خوردن و هر روز به خود و به این و اون لعنت فرستادن و سر به بیابون گذاشتن و ... جز اینکه روحیمونو داغون کنه و جوونی و شادابیمونو از دست بدیم هیچی نداره.... من به یه جمله خیلی اعتقاد دارم: مشکلو رها کن، حل میشه
moji جون چقدر زیبا لوندی یک زن رو توصیف کردی بعضیا اینقدر خوش صحبت و شاد و مهربون هستن که ادم عاشق اخلاقشون میشه درسته زیبایی در هر وجه خوبه و مورد علاقه بشر هیچ کس نمیتونه بگه از دیدن یک چهره زیبا به وجد نمیاد ولی جذابیت فقط به ظاهر نیست کسانی هم هستن که چهره بسیار زیبایی دارن ولی اخلاقشون صفره و اینقدر به خاطر همین ظاهر زیباشون دچار کبر و غرور شدن که ادم دلش نمیخواد باهاشون هم کلام بشه من موافقم هر کس هر کاری میکنه باید مسئولیت کاراشو به عهده بگبره دنبال مقصر گشتن فقط پاک کردن صورت مساله هست

مژی حرفاتو کاملا و صددرصد قبول دارم ، کاملا درست میگی ، جذابیت از زیبایی مهمتره و عوامل موثر در جذابیت بیشتر روانی و رفتاریه مثلا مهربون بودن و انعطاف داشتن در خانمها اونا رو فوق العاده جذاب میکنه ، پس دماغه رو ول کنید برید اخلاقاتونو درست کنید، همه چی حله
الهی بگردم برای بچه های عزیز ک باید از شهرهای دیگه بیان تهران مطب گردی کنند ک احتما جا و مکان هم ندارند و با چ شرایط سختی باید دائم بیان و برن و در نهایت اینجا تو این اوضاع سخت باید عمل کنند ، ما ک مطب دم گوش مونه چقد تردد برامون سخته وای ب حال این بنده های خدا واقعا سخت و نفس گیره ، از وقتی پست تونیا رو خوندم حالم گرفته ست ، هستش عزیزم ک الان تو این شرایط سخته و بقیه بچه های راه دور ، خدا کمکتون کنه ک ان شاء اله ب نتیجه مورد نظرتون برسید و دل شاد بشید ¥
آره اسمون جون، بچه های راه دور خیلی سخته براشون. بچه ها جون شهرستانی هرکدومتون که اینجا دکتر پیدا کردید و خواستید عمل کنید و جا و مکان ندارید بیاید خونه من.بدون هیچ هیچ هیچ تعارفی میگم.