2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863000 بازدید | 9716 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سارا جون خخخخخخخخخخخخخ پس یعنی دماغ هم ارثیه؟ و به ژنتیک بستگی داره عای________________________________________ا ؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
آخه مثلا یکی از فامیلای ما هم زنه , هم مرده دماغشون گنده است . و دماغ 3 تا از بچه هاشم گنده است که رفتن عمل کردن و از شانسشون با همون عمل اول خوش به حالشون شد . ولی دماغ 2 تا از بچه های دیگش خدادادی کوچیک و خوبه. پس ژنتیک این وسط نقشش چیه ؟ من تو همین موندم . !
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
سلام دوستان من قصد دارم بینیمو عمل کنم، میدونم اینججا واه ترمیمی هاست ولی تایپیک جراحی 3 اصلا مفید نیست. به سوالا جواب داده نمیشه. فقط چند نفر مبان باهم درد ودل مبکنن. تایپیک باید مفید باشه تا بقیه به یه نتیجه ای برسن. فقط خانم آریایی با صبر آحوصله جواب میدن. من بینیم باریک و کوچیک فقط سر بینیم افتادگی داره که وقتی مبخندم بیشتر خودشو نشون میده. نمیخوام هبچ جای بینیم دست بخوره.. بنطرتون ارزش داره عمل کنم????رفتم مطب دکتر چی بگم???عوارض بعد از عمل واستون چی بوده??? چه دکترایی پیشنهاد میدین???
دوستان عزیزی که قصد دارید با بشارتی ترمیم کنید:خواهشا،خواهشا،خواهشا خیلی تحقیق کنید. من تو تحقیقاتم ناراضی و بینی بد خیلی زیاد دیدم تو کاراش. راضی دو سه تا فقط تو این تاپیک دیدم. یه بار هم تو تاپیک منهدم شده قبلی اومدم حرف بزنم برخی اساسی ناک اوتم کردن. فقط خواستم بگم خیلی مراقب باشید............
دوستانم، زیاد روی بینی زوم نکنید.به خداوندی خدا، لوندی و طرز صحبت و رفتار قشنگ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از ظاهر زیبا زن رو جذاب میکنه. گوش کنید به حرف من. خیلی مهمه این لوندی لامصب(لا مذهب). یک کمی فوکوس کنید روی رفتارتون. تمرین کنید این لوندی رو زندگیتون دگرگون میشه. از ما گفتن بود. حالا هی گوش نکنید.... هی برید بینی عمل کنید هی عمل کنید هی عمل کنید اون یه ذره اخلاق خوبتونم نابود شه.شوهره بره یه لوند میمون(نه به معنی مبارک، بلکه به معنای دیگر) پیدا کنه بچسبه بهش.
لوسی جان سلیقه ای هست شما باید بری مطب دکترایی که مد نظرت هست و ببینی از کار کدوم دکتر خوشت میاد تو تاپیک 3 تنوع دکتر خیلی بیشتر از زمانی هست که من میخواستم عمل کنم اون موقع فقط 2 3 تا دکتر معرفی شده بود ولی الان دکترای بیشتری معرفی شدن که میتونی وقت بگیری بری مطبشون اینطور که میگی بینیت استخونی و کم کار هست که نتیجه عمل خوب میشه فقط باید ببینی از کار کدوم دکتر خوشت میاد و هر جا رفتی با کسانیکه تازه عمل کردن و چند ماه از عملشون گذشته صحبت کن و از میزان رضایتشون بپرس