2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862962 بازدید | 9716 پست
سارا جون دکتر گف از الان بینی ات ورم میکنه تا سه هفته .دیگه هم ورم میکنه ظاهرا قالبو که برمیداره بقول خودت فشار برداشته میشه و خواهی نخواهی. ورم میکنه.بهرحال منم میرم حمام و گرمای هوا و.....ولش کن میذارم انقد ورم کنه ببینم تا کجا میخواد پیش یره
ترمیم با دکتر سامی
تونیا جان انقدر مطبو دکتر برو و نتیجه هارو مقایسه کن که تصمیم خوبی بگیری.خوندم که عمل مکرر باعث میشه پوست مثل سابق روی بینی فیکس نشه.وقتی ما عمل ترمیمی هستیم دیگه نمیتونیم به 1بینی خیلی متفاوت و آرزوی ذهنیمون فکر کنیم چون خیلی از غضروفو استخونو از دست دادیم.باید بیشتر به رفع عیبهاش دقت کنیم.تونیا عکساتو برای همه دکترها بفرست و توی فیسبوک با همشون صحبت کن اگه نمیتونی خیلی وقت بزاری تو تهران.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وقتی بیشتر به عکسای خ راد دقت میکنم حسنانی هم به لیست دکترای بعد 6ماهم اضافه شده میخوام رکو راست برم مطبهاشون بگم انقدر تعریف الکی نکنید واضح بگید چه کار میکنید.نه این که بگید عالی میشه بینیت استخونیه.من99درصد از الان میکم نتیجه مثبته.سلیقتونو بگید شاید سلیقتون از نظر من 0بود خوب.زده پیست اسکی المپیک زمستانه ساخته رو بینیم
بچه ها منم برا عمل تکو تنها هستم هىچکس پشتم نىس
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بعدها ممکنه تحسینمون کنن ولی برو خودشون نیارند.من میدیدم که بابام جدا وقتی صورت دفرمه منو میدید عذاب میکشید.و قطعا موافق من نبود ولی خوب تحملم کرد.حالا بعدها یا میگه خوب کردی یا میگه خودکرده را تدبیر نیس.بهرحال ماباید تلاشمونو می کردیم.
ترمیم با دکتر سامی
مرىمى شما عمل چنرمىد؟

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

ریحانه جون "خدا هرکسی رو یه جور امتحان میکنه من دیگه مطمئن شدم عمل بینی و مخصوصا نتیجه اش که بد باشه هم یه جور امتحانه. چون خیلیا رو دیدم که با این کار دچار افسردگی شدید شدند . از خدا میخواهم برای همه ترمیمیها و شما صبر و آرامش بده . ای کاش در مورد این دکتر بیشتر تحقیق میکردی ..
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
بهاره ربحانه با بشارتى عمل کرده؟

سلام بچه های گل بی اعصاب جون الان انگشتانش گذاشتم پشت کلت الهم صل علی محمد وال محمد عسل عزیزم ی سالی به طور مجازی باهات دوست بودم و ععاشقتم عزیزم ایشالله هرجا هستی همیشه در پناه خدا موفق و پیروز باشی ریحانه جون من ی چی بهت بگم خانومی بیا واسه همیشه پرونده بینیتو با بشارتی ببند و اصلا فکر کن هیچ وقت با اون عمل نکردی فکر کن ی دماغ درب و داغونی داری که باید با ی دکتر خوب عمل بشی اینجوری از لحاظ روحی واقعا به آرامش میرسی چون امید داری که عمل میکنی و خوب میشی آسمون جونی دوستت دارم بی نهایت سارا جون بازم بازم بازم مبارک باشه عزیزم ایشالله این روزا زود زود بگذره پسر خوشملتو ببوس
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
بچه ها بینیه خوب خدادادی به چی بستگی داره ؟ چرا بینیه خدادای خیلیا عالی و بی عیب و ایراده و انگار خدا خودش عملشون کرده . ولی بینی من با اینکه یه بار هم عمل کردم به هیچ وجه مثل اونا نیست ؟ وقتی اونا رو میبینم بیشتر از همه از خدا گلایه میکنم. خدایا چرا یه بینیه خوبو از من دریغ کردی ؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
سارینا عزیزم مرسی از لطفت بجه ها این شوهر من اخر من را روانی می کنه اخر انرزی منفیه chasb نوک بینی ام را محکم زدم میکه سارا نوک بینی زیاد بالا نیست من هم از حرصم chasb را بدون خیس کردن کندم کفتم بیا این کجاش سر بالاست؟ خلاصه دیوونه ام کرده به جای روحیه دادنشه توقع داره بینی ١ ماه ترمیم شده براش قر بده
بهاره جان دست رو دلم نزار من مادر بدربزرک مادریم یه خانمی بوده که خیلی با سیاست و دانشمند و عالم و باسواد بوده طوریکه زمان خودش جز زنهای دانشمند و کاردرست بوده بعد یه دماغ داشته اندازه کانابه بزرکه ما تازه از نوع بی خاصیت الرزی دار که انقدر هم  genesh قوی بوده لامصب تا ماها هم رسیده و بینی قلمی و خیلی خوش ترکیب سمت بدری فقط یه کم تعدیلش کرده همیشه میکم نمی شد این جده ما یه زن خوشکل بی مغز بود اونوقت جدمون اونموقع جرا این را کرفت؟ ولی خب به جوابی نمی رسم