سلااااااااااااااااااااااام بچه ها ............ بیخیال مامی آریو ..... بیکاری بری بینتو تاره وصله پینه کنه ... مبگن بخیه زدن بلد نیست... اصلا یه دکتر دیگه ..... بچه ها هی موندم تو کارای خدا ...صد و بیست جهار هزار تا پیغمبر فرستاد اما یه دکتر درست ودرمون زیبایی هنوز نه !!!! مامی آریو من بینی م خیلی زشته ... دراز شده تا به تا شده از ی طرف له و تصادفی .. تاره مثلا اول جوونیم بود .... با دکتر خودم کارم به پاسگاه کشید هر دکتری هم که می رم یه نظری میده ......مرگ بر ابطحی .... بیخیال شوک ...... می گن ک دنیا دو روزه بقیشم حافظا و سعدیا ..... مرگ بر ابطحی ......... مرگ بر ابطحی ......... مرگ بر ابطحی ......... مرگ بر ابطحی ......... خدایا نمی گم این عوضی بکش اما حداقل یه حالی به دماغش که میشه بدی .... خخخخخخخخخ بچه ها یاد این جملم تو مطبش افتادم : گفتم : نمی گم 4 سال از این دکتر به دکتر پول هزینه هاشون رو بده .... نمی گم 4 سال از کار و زندگی انداختی خسارت اینا رو حساب کن بهم بده ... نمی گم این همه خسارت روحی بهم وارد کردی برام جبران کن .... نمی خواد هزینه بیمارستان بدی ... همین 1 میل پولی رو بده که بت دادم .... پا شده از این ور اتاق به اون ور اتاق نمی دم نمی دم .... بعدم به من میگه تو کلاشی اومده از من باج بگیری ....... گفتم آخه من کلاشم که واسه 1 میل با جون و زندگی آدما بازی می کنم ! گفتم همه مطبت چند تا همین الان چکش رو بنویسم .... گفت می فروشیم ... در بیار بنویس !؟ ما رو بگو دسته چکم کجا بود ؟ گفتم نمی دونستم اومدم بنگاه آپارتمان معامله کنم !

یعنی دیگه ببینید این دکتر من چی بود بخدااااااااااااا ....... استـــــــــــــــــــــــــــــــــاد دانشگاه اصفهان !!!! عضو هیئت علمی دانشگاه با n سال سابقه !!! جونش در اومد اول بار که ویزیت شدم بگه من این کاره نیستم ... مام از همجا بیخبر !!! مرگ بر ابطحی .........