2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849528 بازدید | 9732 پست
مریمم جان مبارکت باشه . ایشالله بینیت عالی میشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بچه ها کىا پىش بشارتى ترمىم کرده؟راضى بوده؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اسمون جون. قربونت هر وقت خودت دوست داشتی عزیز
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بچه ها سایت منو نمی شناسه مجبور شدم یه نام کاربری جدیددرست کنم. من همون مریمم هستم که باسامی ترمیم کردم. اون مریم که با منافی عمل کرده بود یه کس دیگه ای هست و ایشالا که دیگه به ترمیم فک نکنه.ا دکتر اول من یوشی بوده که بینی مو منهدم کرده بود. برا ترمیم 4 ساعت اتاق عمل بودم و بعدش خیلی درد داشتم. الان که زیر خروارها چسب و خون هست.
ترمیم با دکتر سامی
ایشالله, پس تقریباآخرای شهریور دو ماهه میشه بینیت. انوقت بدون چسب میزاری , درسته ؟
فرن جان انحرافو گند زده بود. بینی بیشتر از قبل کج شده بود. غضروف رو داغون کرده بود. یه طرف رو از جای بدی شکسته بود. از یک طرف غضروف زیادی برداشته بوده.اینا رو دیروز سامی بهم گفت.یعنی دیگه ظلمی نمونده بود که در حق من بدبخت نکنه........اینقدر که من به سامی سفار ش کرده بودم دکتر قوس نده. فک کنم قوس داده یعنی گفت که داده چون دیگه راه نمیداده یعنی یه جورایی دیکه گند کاریا رو رفع و رجوع کرده و نمی دونم چقدر تونسته به خواسته من که گفته بودم طبیعی شیک عمل کنه.یعنی دلم میخواد دکتر قبلیمو بکشم
ترمیم با دکتر سامی
اره ,اسمان جون دارم دیوونه میشم . هر روز این بینی باریکتر و کوچیکتر میشه . موندم پیش کدوم دکتر برم . اگه خدا بخواد هفته اینده قراره یه سر پیش یزدانفر و قیصری برم .راستش خیلی از بینی مرمر ۶۳خوشم میاد من عاشق بینی تپلم
عکس میزاری خوشگل خانم , ابرو کمون , اسمون خانم
راستش به اونم فکر میکنم . هر چند خیلی ازش میترسم البته از اخلاقش نمیترسم از این میترسم جزو کار خوبش نباشم.
بچه ها من تو شوک هستم ، کمتر از یک ماه پیش رفتم پیش شیروانی و گفت عملت میکنم عکس و دارو و ازمایش واسم نوشت و رفتم عکاسی 60 تومن هم دادم عکس گرفتم ، این هفته زنگ زدم که ببینم عکسام رسیده مطب یا نه و به منشیش گفتم دکتر حواسش هست که من قبلا باز عمل شدم دیگه ! گفت عکسات رو پیدا کنم زنگ بزن ، حالا زنگ زدم میگه دکتر عملت نمیکنه میگه بینیت کوچیکه و پوستت نازک !!! اخه من بینیم کوچیک نیست و پوستشم کلفته ، گوشتیه نوک بینیم ، گفتم خانم دکتر عکس و دارو و ازمایش نوشته واسم و خودش گفت برو عکاسی عکس بگیر میگه بهم خانم چرا بحث میکنی دکتر عملت نمیکنه این یعنی چی ؟؟؟ حالا من چیکار باید بکنم :((