2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
مامى مىخاستى پىش شىروانى بکنى؟واى دلم دا ه مىترکه منم قبول پس نمىکنه من دوبار عمل شدم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااااااااااااااااااااااام بچه ها ............ بیخیال مامی آریو ..... بیکاری بری بینتو تاره وصله پینه کنه ... مبگن بخیه زدن بلد نیست... اصلا یه دکتر دیگه ..... بچه ها هی موندم تو کارای خدا ...صد و بیست جهار هزار تا پیغمبر فرستاد اما یه دکتر درست ودرمون زیبایی هنوز نه !!!! مامی آریو من بینی م خیلی زشته ... دراز شده تا به تا شده از ی طرف له و تصادفی .. تاره مثلا اول جوونیم بود .... با دکتر خودم کارم به پاسگاه کشید هر دکتری هم که می رم یه نظری میده ......مرگ بر ابطحی .... بیخیال شوک ...... می گن ک دنیا دو روزه بقیشم حافظا و سعدیا ..... مرگ بر ابطحی ......... مرگ بر ابطحی ......... مرگ بر ابطحی ......... مرگ بر ابطحی ......... خدایا نمی گم این عوضی بکش اما حداقل یه حالی به دماغش که میشه بدی .... خخخخخخخخخ بچه ها یاد این جملم تو مطبش افتادم : گفتم : نمی گم 4 سال از این دکتر به دکتر پول هزینه هاشون رو بده .... نمی گم 4 سال از کار و زندگی انداختی خسارت اینا رو حساب کن بهم بده ... نمی گم این همه خسارت روحی بهم وارد کردی برام جبران کن .... نمی خواد هزینه بیمارستان بدی ... همین 1 میل پولی رو بده که بت دادم .... پا شده از این ور اتاق به اون ور اتاق نمی دم نمی دم .... بعدم به من میگه تو کلاشی اومده از من باج بگیری ....... گفتم آخه من کلاشم که واسه 1 میل با جون و زندگی آدما بازی می کنم ! گفتم همه مطبت چند تا همین الان چکش رو بنویسم .... گفت می فروشیم ... در بیار بنویس !؟ ما رو بگو دسته چکم کجا بود ؟ گفتم نمی دونستم اومدم بنگاه آپارتمان معامله کنم ! یعنی دیگه ببینید این دکتر من چی بود بخدااااااااااااا ....... استـــــــــــــــــــــــــــــــــاد دانشگاه اصفهان !!!! عضو هیئت علمی دانشگاه با n سال سابقه !!! جونش در اومد اول بار که ویزیت شدم بگه من این کاره نیستم ... مام از همجا بیخبر !!! مرگ بر ابطحی .........
وای خدای من , یعنی چی لوله رو زودتر از موعد در آورد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا نارسىس الان کجا عمل کرده؟

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

مامی آریو خودمونیش اینکه مریضن .... مامی آریو می دونی توی عکس خیلی از عیبا پیدا نمیشه .... میشه یه احتمال بدی که عکس رو دیده و با خودش گفته عیب زیادی نداره اما میشه ی احتمالای دیگم بدی .... این که دکتر پرش فکری داره و ثبات روحی نداره مثل دکتر من ... که اصلا باش که حرف می زدی انگار داشت ددرباره فیلم دیشب فکر می کرد ... انگار نه انگار ..... اصلا این جور آدما خظرناکن ........
عسل جان با توسلی عمل کرد و ناراضیه . یه وقت فکر نکن دکتر خوبیه . اونایی که باهاش ترمیم کردن ناراضین
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا نتىجه عملش چطورشد؟توسلى خوب بود؟

توسلى برا منو گفت محاله عمل کنه