2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
پس توسلى خوب ترمىم نمىکنه؟نارسىس اىنجا نمىاد؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

داش بی اعصاب تاپیک جدید مبارک .... خیلی باحاله ...خخخخخخخخخخخ به نظر من اگه شد یه وبلاگ بزن چون ممکنه باز تاپیکه بسته شه ...... همونجوری هر حا تونستی تو تاپیک و چت روم آدرسش رو بزار تا آمار باردید بالا بره و توی گوگل بیاد پله اول... اگه بشه منم می خوام یه همچین کاری کنم ......... بچه ها ی وقت فک نکنید به اینا می گن تخریب شخصیت .. مگن شناخت شخصیت ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها اىن عکسو نگا کنىد دماغ دختره زوم کنىد رو صورتش پهن شده برا من ىکى ا, هزارتا اىراداتش ارتفاع کمشه .سوراخاى بسىار زشتش http://8pic.ir/viewer.php?file=e2mqi262xwt2w76vte09.jpg

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بازم تو صورت اىن دختره زشت نشده اما برا من افتضاحه

سارا جون مرسی. از درد و کلافگی همش ساعتو نگاه می کنم که بگذره......چشمام داره از ورم می ترکه. گفت نزدیگ بوده غضروف کم بیاره میلیمتری رسونده که از گوشم نگیره. خدا بخیر کنه.......
ترمیم با دکتر سامی
بچه ها از دکتر توطلى بگىد در مورد ترمىمىاش.

والا نمی دونم همش گز گز میکنه. دندونام درد می کنه که گفت مال اینه که سری داره از بین میره.توی بینی ام هم بوی بد میاد. فک کنم برای بوی بد خیلی زوده. عمل اولم اینقدر بد نبودم. چشمام خیلی ورم داره. البته دیگه فک کنم روبه خوبی هست و بیشتر از این ورم نکنه.مسکن هم کدئین داده که میخورم.
ترمیم با دکتر سامی
بچه ها یه مطلبی میگم که شاید به درد دوستانی که میخوان از پزشکشون شکایت کنن بخوره شکایت رو از 2 کانال میتونین مطرح کنید 1. دادسرای انتظامی نظام پزشکی کشور (که تخلف پزشک رو به لحاظ اصول علمی و قصور احتمالی بررسی میکنه و در صورت محرز شدن اشتباه به پزشک اختار کتبی میده و حتی توبیخ میکنه اون پزشک رو) 2. دادسرای جرائم پزشکی ناحیه 19 ( که فقط جنبه ی ضرر و زیان مادی داره و درصد معادل دیه ای که طی جراحی و اقدامات درمانی به هر عضوی از بدن آسیب وارد شده تعیین میشه و توسط اداره ی بیمه ای که اون پزشک رو بیمه کرده به شخصی که متضرر شده پرداخت میشه) فقط نکته ای که هست اینه که شما نهایتا تا 1 سال بعد از زمان جراحی فرصت دارین برای طرح شکایتتون به دادسرای انتظامی نظام پزشکی مراجعه کنید و بعد از اون میگن به ما ارتباطی نداره!!! پس اگر دوستی خواست شکایت کنه حتما به طور موازی و از هر دو کانال پیش ببره روال شکایتش رو و در هر دو سازمان شکایت نامه تنظیم کنه البته خود دادسرای جرایم پزشکی باید شما رو به دادسرای انتظامی نظام پزشکی هم ارجاع بده به طور معمول که دوستان لطف کردن منو دور زدن و ارجاع ندادن به این دادسرا، الان هم دادسرا میگه چون بیش از یک سال از زمان عملت گذشته به ما ربطی نداره! جالبه نه؟ از اونور میگن زیر یک سال نتیجه ی جراحی بینی مشخص نمیشه از اینور میگن قبل از اینکه یک سال از عملت گذشته باشه باید شکایتتو مطرح کرده باشی! کلا قانونامون حرف نداره، به شکایت من از یه پزشک گوش و حلق و بینی نه پزشکان بی طرف که چند پزشک گوش و حلق و بینی و هم رشته که همگی زیر دست دکتر من بودن و هستن و همکارش تو انجمن متخصصان بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح و سر و گردن و ... رسیدگی میکنن! و باز از اون جالب تر اینکه اون دادسرای عالی انتظامی نظام پزشکی بود که گفتم، خود دکتر پیوندی هم عضوشه و شکایت من به نظام پزشکی هم ارجاع میشد خود این آدم بی شرف باید در مورد خودش قضاوت میکرد! یعنی باید از خودش به خودش شکایت میکردم! دارم برات دکتر تقلب.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
مریم جان چه سخت عمل من هم طولانی بود سه ساعت و نیم طول کشیده ولی اصلا کبود نشدم چشمهام هم اصلا ورم نکرد ولی بقیه صورتم چرا خیلی ورم کرد کلا خیلی حالم خوب بود و نقاهتم خیلی کوتاه فقط بینی ام درد می کرد که قابل تحمل بود و با استامینوفن کدیین آروم میشد اون هم من چون بچه دارم و نمی خواستم منگ باشم فقط درد خیلی زیاد می شد می خوردم هر چقدر عمل اولم وحشتناک و پر عارضه بود این عملم راحت بود ولییی تامپون وحشتناک بود 4 شب تامپون داشتم و به قول خودت آخراش ثانیه ها را می شمردم و با عرض معذرت سگ شده بودم