قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
بچه ها دکتر منافی چ روزهایی مطب هستن و ادرس مطبش کجاست کمترین قیمت ترمیمی که گرفته و بیشترین قیمتی که گرفته چند بوده؟ من بینیم کم کاره فقط یک کم کجه و روی یکی از پره ها کمی کلیپسیه من فقط میخوام اون اشکالات جزئی برطرف بشه چون خیلی رو مخه
من بینیم کمی کجه و روی یکی از پره هام کمی فرورفتگی داره نمیخوام بینیم خیلی تغیر کنه فقط این دوتا مشکل خل بشه خوبه نمیدونم دکتر منافی برای از بین بردن کجی مناسبه یا نه من بار سومم هست میخوام عمل کنم.فقط به خاطر شکستگی و انحراف بینی عمل کردم این بلاها سرم اومد.بار دوم دکتراز غضروف گوشم گرفت و پیوند زد ولی کجی و فرورفتگی رو درست نکرد
نه اسمان جون نوک بینیم همچنان کجه.موژی گفت هر وقت اسمونو دیدی به خاطر ترمیمش یه ماچ گنده رو لپش بکن.اخه هفته پیش 1 شنبه رفتم سجادیان فکر کردم تو هم میای
مریم خانم ببخشید که این همه سوال میکنم. من فقط میخوام این عیوب برطرف بشه دکتر منافی تعریفشو زیاد شنیدم،چون من نمیخوام بینیم دگرگون بشه و کاملا تغیر کنه شما بهتر میشناسید ایشونو قیمت کمتری میگیره یا نه برای همه همون قیمت رو میگیره.در ضمن ببخشید من چجوری ازشون تخفیف بگیرم؟ نمیدونم چی بهشون بگم