2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849518 بازدید | 9732 پست
چه بد شد ، کاش میتونستم بیام ، پس آمپولا هیچ تاثیری واست نداشت؟؟؟با سجادیان چکار داشتی میخای با اون ترمیم کنی ؟؟‏↳‏ ب مژی بگو بیاد اینجا چرا نمیاد ؟؟بچه ها ک کثرا جدیدند، مریم جون من نمیدونم چرا نمیتونم خودم برای دوستام پ خ بفرستم فقط میتونم جواب بدم ‏!میشه ب مژی بگی ب من پ خ بده ؟؟
رفتم سارارو ببینم.چون قبلشو دیده بودم میخواستم ببینم دکتر براش چیکار کرده.موژی از عمل منصرف شده دیگه اینجا نمیاد پیغامتو بهش میدم.امپول هم خوب بود ولی غضروف نوک بینیم باید با جراحی درست بشه.هفته دیگه میرم پیشش
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون مریم خانم.انشاالله خدا مشکلت رو حل کنه مبدونم چه زجری میکشید. خدایا مشکل همه بچه های ترمیمی رو حل کن. خدایا دل همه رو خوش کن. خدایا به همه رحم کن و توی انتخاباشون کمکشون کن.
دوستان یه سوالی ذهن منو خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی درگیر کرده خیلییییییییییییییییییییییییییییییی کسی جوابی داره لطفا بگه وقتی رو بینی بعضی از مردم زوم میکنم تمام رخ و نیمرخ هماهنگی کاملی تو صورت اون شخص دارن . یعنی تفاوت فاحشی بین تمام رخ و نیمرخ اون شخص وجود نداره. و اینطوری نیست که تمام رخ و مخصوصا نیمرخ روی دیگر اجزای صورت فرد تاثیر بد گذاشته باشه . و خلاصه اینکه باهم سازگارند.. اما در مورد بعضیا و یا بهتر بگم خیلیا اینجوری نیست مثلا تمام رخ فرد خیلی خوبه ولی وقتی از نیمرخ به اون فرد نگاه میکنی انگار همون آدم نیست و نیمرخ به طرز وحشتناکی زیبایی دیگر اجزای صورت رو گرفته و اصلا از نیمرخ دیگر اجزای صورت به چشم نمیاد حتی اگر زیبا باشه. ونیمرخ تاثیر خیلی بدی روی صورت فرد گذاشته . در صورتی که این نیمرخه همون تمام رخه که خیلی هم خوبه .(امیدوارم منظورمو رسونده باشم ) واقعا چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقای "در انتظار لطف خدا " هر کسی هم ندونه شما حتما جوابی برای این معما دارید. چون خودتون گفتید باهوشید اگه جوابشو میدونید لطفا بگید چون کارم شده زوم کردن رو دماغ مردم و مقایسه تمام رخ و نیمرخ ...........................................................................................
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
من دوتا کار بینی گوشتی با پوست ضخیم، عمل اول از دکتر ایزدی هم دیدم فوق العاده بوده. کاملاطبیعی، طوری که اصلا عملی بودن بینی مشخص نیست. یکیشون ده سال از عملش میگذره،دومی دو سال... کسی مطبشون رفته؟
آسمان، فکر مى کنم بعد عمل با علامه تو مطبش دیدمت، شهریور پارسال، با لباس ادارى اومده بودى، مانتو، مقنعه.اگه خودت بوده باشى، با هم حرف زدیم، با تردید به بینیم نگاه کردى ، اون موقع صورتم خیلى داغون بود، کبود و ورم و...با خودم گفتم پشیمون شد رفت! گفتى با رزیدنت رایگان عمل کرده بودى، منم گفتم باز خوبه بینیتون رو داغون نکرده! اگه خودت بودى، بینیت تپل بود، جالب نبود ولى عملى بودنش هم معلوم نبود و به این افتضاحى که میگى نبود واقعاً! :)