2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849520 بازدید | 9732 پست
دختر طلا عزیز اگه یادتون باشه ما مطب دکتر بشارتی همدیگه رو دیدیم ، من مشکل بینیم این بود که خیلی نوک تیز شده بود و سوراخ هاش تا به تا بودن که نوک تیز بودنش رو دکتر با گرفتن غضروف از گوشم درست کرد ولی تا به تاییم زیاد فرقی نکرده
عزیزم یادم اومد.... مبارکه..کی عمل کردی؟تو خودت انقدر خوشگلی که اگه 10%هم بهتر شده باشه پرفکتی ...رعنا شکایتت نتیجه داد؟من هنوز گیر کرده تو بشارتی...پیش منافی رفتم گفت نمیخواد عمل کنی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یاس عزیز حتما نظر میدم ، نظر من اینه ک اگه زودتر عکس گذاشته بودی من حتما میرفتم با علامه ویزیت میشدم ، اینقد از این علامه بد گفته شده ک با ی دنیا ترس و لرز عکساتو باز کردم ،فک کردم چ قوس بینی وحشتناکی خواهم دید ،بینی من بعد سه بارعمل هنوز ب خوبی بینی تو نیست ،دارم فک میکنم من جرات نکردم عکس بینی قبل ترمیممو بذارم از بد فاجعه بود، ب شما باید گفت دخترای لوس ‏!‏ 
یاسی جون منم کاملا با نظراتی که سارا و بی اعصاب برا بینیت دادن موافقم اگه تنفستو میتونی ی جورایی تحمل کنی فعلا بیخیال شو عزیزم ماشالله بزنم به تخته خودت خیلی خوشگلی مخصوصا چشات دماغ الان من تو مایه های دماغ قبل عملت با علامست تقریبا البته ی کوچولو قوس هم داره مشکل تنفسیم بگی نگی دارم همیشه ی سوراخ بینیم بازه حالا فعلا دارم صبوری میکنم ببینم چی میشه
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
یاس کوچک جان به نظر من بینی شما بعد ترمیم خیلی خیلی بهتر شده و از نظر من یک بینی اوکی هست فقط ایراد اصلیش همون تا به تایی سوراخ هست که اونم از روبرو مشخص نیست و فقط اگر از پایین دیده بشه معلوم میشه اگر قوسش کمتر بود بهتر بود ولی همین بینی هم به نظر من خوب و اوکی هست اگر مشکل تنفسی حادی نداری و میتونی با تنفست کنار بیای بهش دست نزن

یاس عزیز " منم نظر بدم ؟ نوک بینیتون از تمام رخ خوبه . ولی از نیمرخ خودتون مشکلی باهاش ندارید ؟ چون با تیغه نمیخونه.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
سلام.خانم یاس فابریکتون که. عیبی اونچنان نداشت عمل اولتون که خوب بوده فقط یه کم کجی عمل دوم.که.به نظرم خوب هستش و اون یه کم کجی نیست در کل سر هیچی دوبار عمل.کردین،ولی خیلی خوب هستین ساراجان مگه باران عملترمیمی نیست؟نکنه اون هم مثل یاسه؟ در انتظار خدا من که دیگه قبول کردم،،
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
آهان یه چیز مهمی یادم رفت بگم . بینیه فابریکتون خیلی خوب بوده در مقایسه با بینیهای فابریک خیلیا. . با اینکه فقط تمام رخ گذاشتین. لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت به هر چی دکتر کار نابلد و پول پرست............................
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
ممنون از دوستانى که نظر دادین، بعضیاتون خیلى لطف داشتین. البته گفتم عکس خوباشو گذاشتم. بهاره جون، خودم دقیقاً با همون قسمتش مشکل دارم، تابه تایى سوراخها چون از روبرو معلوم نیست، برام مهم نیست. برآمدگى داخله که اذیتم مى کنه و اون قوس و باریکیه، ارتفاع کم بالاش،برسم یه عکس میذارم که ایراداش واضح تر باشه. کلانتر که بینیهاى کم ایراد رو قبول نمى کنه ، ایراداى بینیم رو گفت و گفت باید میلیمترى اصلاح بشن و کار علامه هم نیست . خودش درست مى کنه. خواهرم هر وقت منو مى بینه ، مى خنده مى گه هرکارى بهش گفتى انجام نده همون کار رو انجام داده. آسمان، دخترلوسم خودتى! کاکائو جان، من انحراف داخل داشتم قبل عمل اول و بینیم عالى نبود ولى دغدغه ام هم نبود، سینوسهام اذیتم مى کرد، گفتن انحرافم برطرف شه، بهتر میشه. منم تنها دکترى که بهش اعتماد داشتم صفوى بود، کجى بینیم بعد عمل درحدى بود که همه فکر مى کردن تصادف کردم و شکسته! خود صفوى هم مى خواست دوباره بینیم رو بشکنه و عمل کنه. کلاً با دکترایى که ویزیت شدم، ایراد بینیم رو بیشتر از خودم ارزیابى مى کردن. حتى همین سجادیان و برزنجى که محتاط تر هستن. راستى حانا جان، در مورد کپل شدن سر بینى یادم اومد سجادیان به من هم همین رو گفت. نظر شخصیم رو مى گم، کسى ناراحت نشه، سجادیان به درد بینى کج نمى خوره. چون نمونه تو مطبش دیدم خییییلى بد بود.