قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
Frugh پسر عمو من که عمل کرده بود تو ماه های اول 2چال بقل بینیش بود افتضاح اما با گذشت 8ماه کاملان طوری که من دیدمش باورم نمیشد خوب شده بود بینی تا 1سال تغیره شکل میده من مطمعنم خوب میشه
فروغ جان " خیلیییییییییییییییییییییییییی خوب شده. باور کن عزیزم بی اغراق میگم. واقعا مبارکت باشه. خدا اون دکتر اولیتم لعنتش کنه .. دست منافیم درد نکنه واقعا. ببین چیو تبدیل به چی کرده.! اصلا دیگه به ایرادات جزیشم توجه نکن.چون ایرادای جزئی رو همه دارن.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
آره فروغ میشه یه عکس نیمرخ جدید هم بذاری ؟ ای کاش بچه های دیگه هم که تازه ترمیم کردن میومدن عکس میذاشتن. بچه های منافی لطفا شما هم بیایید عکس بذارید...
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
قرار بود ارتفاع بینیمو کم کنه ولی فکر نمیکنم کم کرده باشه،الته خودم از نیم رخم راضیتر از تمام رخمم.با اینکه ارتفاعو زیاد میگیره،چون من به نیم رخ زیاد حساس نیستم