2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست
مریم 69 " جان لینکشو ندارم . کسی داره لطفا بذاره.... کار خوبی میکنی فقط به اینجا اکتفا نمیکنی . اما خیلی مواظب باش . اون وریا تو عمل اول حرف واسه گفتن دارن . اما تو ترمیم
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
بهارههههههههههه چه کنممم خدایاااا هیی درگذر از من تو کارت دست بردم،یه دکتر سر راهمون بذار دیگهههه
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اصلش الانه که اوج عملاس،ووای خدایا امیدوارم این بحرانمون زودتر تموم شه
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
خود کلانترى معاىنه مىکنه؟منشى گفت خانم دکتر معاىنه مىکنه
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

در مورد برجستگی های بینی : رو بینی من از خیلی وقت پیشا تا الان و بعد از 23 ماه تو 2 طرف بینی بعضی وقتا نیمه بالایی و استخوانی بعضی وقتا نیمه پایینی و غضروفی اول به اندازه یه دونه ماش سفت میشه و برجسته، بعد کم کم میشه اندازه یه دونه عدس، بعضی وقتا تا نزدیکی یه نخود هم میرسه و بعد از حدود 3 روز 4 روز خودش دوباره خوب میشه و انگار نه انگار، اثری ازش نمیمونه. کسی همچین تجربه ای داشته تا حالا؟ به یه چیزی هم دقت کنید بچه ها، وقتی شما حرص میخورید فقط خودتون نیستین که اذیت میشین، به خانواده و اطرافیانتون هم باشه حواستون، اونا هم دقیقا مثل شما که گناهی نکردین گناهی نکردن و گناه دارن به خدا، همینجوریش به خاطر اتفاقی که برای ماها افتاده به قدر کافی اذیت میشن، دیگه نشیم سوهان روحشون، به خاطر اونا هم که شده قوی باشیم. این روزا هم بالاخره دیر یا زود تموم میشه و میگذره، قبلا هم گفتم، خیلی از سرطان ها ریشه عصبی دارن و از استرس و حرص ناشی میشن، یکی از دلایل بیماری ام. اس حرص و جوش خوردن و فکر و خیالو استرسه، سکته قلبی و مغزی یه زمانی مال پیرمردا و پیرزنا بود، الان جوونای 20 ساله 30 ساله دارن راه میرن یهو سکته میکنن میفتن و شاید شنیده باشین این موضوع رو که بدن تو سن کم نمیتونه سکته رو رد کنه. پس به خودمون و خانوادمون بیش تر فکر و رحم کنیم و فقط سعی کنیم منتظر باشیم تا ببینیم چی میشه و تحقیق و بررسی و مطب گردی کنیم. مسلما این نمیمونه، پس به خاطر چی حرص بخوریم؟ به خاطر چیزی که قرار نیست اینجوری بمونه؟؟؟! یه بینی خوشکل و گوگولی مگولی و مامانی دخترونه، یه بینی شیک و طبیعی بدون قوس و مردونه؟ یه بینی بدون عیب و ایرادایی که الان داره؟ خب همه ی اینا رو صورت یه آدم خدایی نکرده کج و کوله چه لطفی داره؟ خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال کدوم آدمیه که سرطان داشته باشه و به ظاهر و فرم بینیش فکر کنه تو اون شرایط؟ پس بیاین فکرمون و جسمون رو قوی و قویتر کنیم و با ذهن آروم بهترین و منطقی ترین تصمیم ممکن رو تو وقت مناسبش بگیریم. وقتی بی اعصاب رو نقطه ماکزیمم موج سینوسی خوف و رجا قرار داشت. ولی من هنوز و حالا حالا ها با تو یکی کار دارم پیوندی. منتظر باش.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
من که انگار یه چیزی تویه قفسه سینم داره سنگینی میکنه همش تو رویای بعد ترمیم هستم خدا کنه منافی از احدش بر بیاد اونوقت 1ماه میرم جلویه ایینه میشینم و به بینیم نگاه میکنمو لذت میبرم شاید خیلیا بگن اگه بد شد چی من حتی 1لحضه به بدتر شدن فکر نمیکنم مطمعنم خوب میشه اینو حسم میگه
آقا آرمان ولی از عکست معلومه پوست بینیت نازکه اگه دکتر یک درصدم نا صافی باقی بزاره کاملا مشخص میشه اگه بچه ها میگن جدیدا دقت نمیکنه بیشتر روش فکر کن و همینجوری تصمیم نگیر

اگه به پوست بینی تو گفت ضخیم منو میدید بعد چی میگفت! نمیدونم ولی اون ناصافی هایی که رو تیغه بینی بیشتر بچه ها بود خیلی تو چش میزد حالا اونا پوست بینیشون زیاد نازک نبود نازک باشه خیلی بیشتر نشون میده ، من چون شمالم و دکترای تهرانو از نزدیک ندیدم و مطبشون نرفتم نمیتونم نظر بدم چیزی که میگم فقط برداشتم از نمونه هاییه که این یک سال تو تاپیک دیدم

در مورد دکتر سازگار تحقیق کردین ؟اونم ترمیم کاره , یکی از پزشکای اینجا سازگار بهم معرفی کرد و من بارخود دکتر تلفنی صحبت کردم میگفت بینی های تصادفی سراسر کشور پیش من میارن و تو کل کشور از هر پزشکی بپرسی من میشناسه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اره فروغ جان هم قوس , هم بینیم یه سایز باید بزرگتر بشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .