قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
عسل 44 پیش دکتر کلانتر هرمزی هم رفتی ؟ اگه نرفتی به اون هم یه سر بزن. (البته به این راحتیا نیستا) منافی رو هم زود خطش نزن. یه چند باری خودت برو مطبش و باهاش صحبت کن . ناامید نباش...
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
من بهتون گفتم جناب دکتر منافی تو کاراش کم کاری میکنه و فقط شدیدا پولکیه!!شدیییییییدا!مردم احمق که نیستن پول بیشتر میدن کیفیت میخوان!چاله های دماغ من خیلی راحت با غضروف از گوشم کامل پر میشد و اصلا کار سختی نبود!ولی این کارو نکرد وگرنه خیلی راضی بودم،تو ماه دوم که ورما رفته چاله هاش عمیقتر شده!نمیدونم کاش یکم وجدان کاری بیشتری داشت...!من 60% راضیم ولی به راحتی اگه سر عمل تنبلی نمیکرد الان رضایتم به 90% میرسید!خدایی که هست حسابش با اون واسه کم کاریش!12 میلیون و 12 روز عذاب با لوله
به لطف تاپیک قبلی دخترای جوون بیچاره مردم،فک میکنن خداست!سرش شلوغ شده قیمتا رو برده بالا و کیفیتو اورده پایین!!من تا قبل عملم که خیلی مطبش رفتم ترمیماش نمره قابل قبولی میگرفت ولی انگار جدیدا دل به کار نمیده!یکم وجدان و انسانیتم چیز بدی نیست!پول میگیری اوکی !به اندازه نصفش فقط نصفش کار کن!!
فروغ جان " بینیه شما که نسبت به قبلش خیلی بهتر شده .ولی خب راست میگی اگه یه کم حوصله به خرج میداد از اونم بهتر میشد. چی بگم والا مریم 69 از دکترای این تاپیک ناامید شدی؟! میخوای اثاث کشی کنی اون تاپیک؟ تاپیک 3 رو تو گوگل سرچ کنی میاد.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
هستس من فقط منافی و بشارتی رفتم من از کارایه منافی فقط خوشم میاد خیلی ها میگن کم کاره به بینی ها که تو مطب نگاه میکردم رو 1سری از بینی ها اگه میخواست یه کم بیشتر کار کنه که میشد فانتزی در کل من از هر بینی عملی که تو خیابان تا حالا دیدم از کار ایشون قشنگتر نبوده من در کل میتونم با همین بینیم زندگی کنم چون سبکشو دوست دارم میخوام باهاش عمل کنم پولم تا 8 ردیفه ببینم قبول میکنه
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی