2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست
فروغ جان مبارکت باشه , عالی شده بینیت . انشالله همه بچه های تاپیک یه روز بیان و عکس بزارن و راضی باشن در نهایت منم همینطور
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

hastes ja man yekam hasasam.chon kheily azab keshidam vase binim.ye seri irada ro bartaf nakarde.makhsusan clipsi tarafe chape aks.in aksam vazeh gozashtam chon nemikham baese gomrahi bacheha besham o shaiad natige bady dashte bashe tarmim ba ye 2ktore jadid.dg analyse keifiate kare manafi ba khode dustan
Frugh پسر عمو من که عمل کرده بود تو ماه های اول 2چال بقل بینیش بود افتضاح اما با گذشت 8ماه کاملان طوری که من دیدمش باورم نمیشد خوب شده بود بینی تا 1سال تغیره شکل میده من مطمعنم خوب میشه
فروغ جان " خیلیییییییییییییییییییییییییی خوب شده. باور کن عزیزم بی اغراق میگم. واقعا مبارکت باشه. خدا اون دکتر اولیتم لعنتش کنه .. دست منافیم درد نکنه واقعا. ببین چیو تبدیل به چی کرده.! اصلا دیگه به ایرادات جزیشم توجه نکن.چون ایرادای جزئی رو همه دارن.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
فروغ جان " باور کن خیلی حساسی . واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بینیت خوب شده. مرسی فروغ جان که عکس گذاشتی.....
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
آره فروغ میشه یه عکس نیمرخ جدید هم بذاری ؟ ای کاش بچه های دیگه هم که تازه ترمیم کردن میومدن عکس میذاشتن. بچه های منافی لطفا شما هم بیایید عکس بذارید...
قرار بود ارتفاع بینیمو کم کنه ولی فکر نمیکنم کم کرده باشه،الته خودم از نیم رخم راضیتر از تمام رخمم.با اینکه ارتفاعو زیاد میگیره،چون من به نیم رخ زیاد حساس نیستم
ممنون فروغ. نیمرختم در مقایسه با قبل خیلی خوب شده واقعا . فروغ ارتفاع و طول بینیتو کم کرده مگه نه؟ پس چطور میگن منافی دست به اندازه و ارتفاع نمیزنه؟!