2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازنین جان. نمی دونم کی در مورد بلاجی گفته ولی من یه بار گفتم که دوستم باهاش ترمیم کرده. بدک نیست. یکم هنوز کلیپسی هست و تغییر محسوسی نکرده ولی خودش می گه تنفسم خراب بود که خوب شده .
فروغ " فروغ کجایی ؟؟ میخواستم یه سوالی ازت بپرسم؟ سوراخهای بینیت که خیلی خوب به نظر میرسه.. من این مدلی دوس دارم...... تا به تا که نیستن نه؟ فروغ تیغه بینیت هم صافه صافه ؟؟ درسته ؟ هر موقع سوالمو دیدی لطفا جواب بده.. ممنون.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
تارا جان منافی کلوملا را بالا و تقریبا هم سطح پره ها در میاره. بهاره :سوراخای بینیم کمی تابه تاست ولی از روبرو زیاد معلوم نیست و مگه از زیر ببینی،اونم هیشکی از اون زاویه نگاه نمیکنه،تیغه بینیمم صاف و یه دسته،قسمت بالاش بین دو ابرو یه قوز کوچیک داره که اونم با لمس معلومه،به طور عادی اصلا
بله نازنین جان بلاجی براش پیوند زده.از خود بینی گرفته.مثلا اکثر ترمیمی ها خودش کاملا راضی نیس ولی می گه از قبل بهتر شدم. می گه قبلا انحراف داشتم الان بهتر شده ولی کاملا خوب نشده. به من می گفت کلا انحراف کامل خوب نمیشه. نمی دونم والا. این همه هزینه و بدبختی. کامل هم خوبه نشه.......... به من توصیه کرد پیش قناعت پیشه هم برم ولی من راستش فک کنم شنیدم خیلی گرون می گیره اصلا سراغش نرفتم
فروغ کجا ترمىم کرده؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی