2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849518 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها : مگه با پیوند از گوش آدم گوشاشو از دست میده؟ خب مگه بعدش بخیه نمیزنن؟ رو شنوایی هم تاثیر داره عایا؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
نه عزیزم . نه روشنوایی تاثیر میزاره و نه فرم بینیت تغییر میکنه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من که برای اخرین دفعات مطب منافی رفتم و ایشون کلا پرونده اش برای من بسته شدددد، اول توصیه می کنم اگه براتون امکان داره با دوستی کسی که سلیقه اش به شما نزدیکه مطب دکترای مد نظرتون برید چون واقعا خیلی کمک کنندس، چیزایی هست که به دلایلی شما نمیبینید و اون می تونه به شما تو فهمیدنشون کمک کنه تا حدی، مطب دکتر اکثر وقتها شلوغه ، پر از مریض مخصوصا از شهرستان های دور و نزدیک! نمونه عمل بینی هم کم نبود هم اولی و هم ترمیمی، تو این مدت من زیاد مطبش رفتم و نمونه کم ندیدم ولی این اواخر خیلی ناراضی دارم میبینم! بینیهای عمل اولی که بخشی از سمت بینی حالا چپ تیغه یا راست کمی بالاتر یا پایینتر یه برامدگی جا مونده بود! خودشون خیلی ناراحت بودن چون از سه رخ که نگاه میکردی بینی کاملا کج به نظر میومد !! من این همه مطب رفتم مطبای مختلف به جرات میگم این اشتباه به این فجیحی رو ندیدم فقط تو مطب یحیوی دو مریض رو دیدم که اونا هم این مشکل رو داشتن ولی خیلی کم محسوس بود نه به اندازه بینیهایی که از منافی دیدم!!! یعنی با خودم گفتم چی کار کردی تو اقای دکتر!!!! بازم عمل اولی تعدادی دیدم که بینیهاشون تغییر زیادی نکرده بود با قبل و هنوز یه بینیه بزرگ و فوق طبیعی بود تو صورتشون که من با شک می پرسیدم شما بینیت رو عمل کردین! که خودشون میگفتن ورمه و دکتر امپول میزنه برامون!! یکی رفت تو وقتی اومد بیرون یه سوراخ افتاده بود رو بینیش که دکتر واسش امپول زده بود تا ورمش بره! مثل اینکه این امپولا شده نقل نبات که تازگیها به مریضاش زیاد میزنه! مگه نمیگن مضره!! ترمیمی هم زیاد دیدم ، متاسفانه من دوست نداشتم ، نوک بینیاش زیادی گرده و تا حدی پهن و بزرگ و با یه تیغه بینی که تو بعضیها دیدم نزدیک چشمشون زیادی باریکه ! ولی خوب از نیم رخ بینیهاش ارتفاع دارن ولی از رو برو جالب نبودن اصلا ! یعنی بینیهاشون خوشگل نبود و نوک بینی مشخص بود زیاد براش غضروف طراحی نشده که فرمدار باشه! خیلی گرد و باز و بزرگ بود ، حالا نمیدونم بینای خودشون قبلشم بزرگ بوده؟! شاید این سبک برای کسی که نوک بینیش انفدر تیززززز و ناجور باشه خوب باشه ولی بینی معمولی اصلااا یه ترمیمی ناراضی هم دیدم که تو دو مرتبه اخری که مطب دکتر رفتم ایشون اونجا بود ! بینیش خداییش بد شده بود ، نوک بینی یه جور اویزون بیریختی بود ، نمیدونم دلیلش چی بود ولی خوب خودش میگفت بینی قبلمم خراب بود، درضمن بینیه خود منشیش مخصوصا اگه تو نور لامپ مهتابی بایسته میبینین پر از نا همواری و اصلا سطح بینیش صاف نیست ! اینم دوستم بهم نشون داد چون من متوجهش نشده بودم ، دوستم که می گفت ما رو گرفتی اوردی اینجا؟! این که کاراش خوب نیس! با مریضای دیگش صحبت کردم که عملای دیگه انجام داده بودن که تو اونا هم ناراضی کم ندیدم و اینکه دکتر اصولا اهل این شده که همه رو دک کنه واسه چند ماه دیگه اومدن! و به مریض جواب درستی نده من عمل اولی ازش دیدم چند ماه پیش که کار یک سالش بود بینیش خوشگل شده بود که تنها مشکلش بزرگیش بود که ولی بازم به چشم من بینیه خوش تراشی شده بود و دوتا کار عمل اولی دیگه دیدم ازش که اونام خوش فرم شده بود بینیاشون و لی ترمیمی از همون اول چیز خاصی ندیده بودم تا اینکه این اواخر هر چی سر زدم مشکل دار زیاد دیدم ، بعضیهاشون میگفتن راضین با این حال که ظاهر بینیشون جالب نبود خلاصه من فکر می کنم دکتر چون سرش شلوغ شده سمبل کار شده و دیگه مثل قبل دقت درستی نداره این رو حتی از نوع مشاورش فهمیدم ! یه خانومی که عمل اول با دکتر داشت می گفت همزمان با من یه خانوم دیگه چندتا عمل تو بدنش داشت ، خوب مشخصه وقتی دکتر کارش زیاد باشه از کیفیت عملاش کم میشه به نظرم الان منافی فقط به کمیت داره فکر می کنه نه کیفیت!!! و این ریسکی بودن دکتر رو میبره بالا! وقتی بینیه عمل اولی چند ماهه ازش میبینی که توده اورده روی تیغش!! این یعنی چی واقعا! از همین جا بهتون میگم اگه این دکتر مد نظرتونه حتماااا زیاد برید مطبش چون این اواخر کیفیت عملاش اصلا جالب نیس! بعد تصمیم بگیرید واقعا بینیه فروغ یکی از کارای خوبش شده ! ولی خیلییی داره جدیدا کم کاری میکنه تو عملاش اینم از نمونه های تو مطبش میشه دید در باره بشارتی، من این مدت پیش دکترای زیادی رفتم که بعضیهاشون هم واقعا برای خودشون تجربه چند دهه عمل رو دارن و از من سوال می کنن اکثرا که با چه دکترایی مشاوره شدی و وقتی لای دکترا میگم بشارتی ، با تعجب نگام کردن و بهم گفتن مگه اون چند ساله دکتر شده که بخواد ترمیم هم بکنه!! این رو دقیقا از سه تا دکتر شنیدم ! اینم گفتم که مثل اینکه بشارتی دکتر زیاد شناخته شده ای بین دکترا نیس . در اخر من موظف دونستم چیزایی رو که دیدم بیام براتون بگم چون فکر می کردم منافی هر چی باشه کار بد نداره که این اواخر تو مطبش کم ندیدم! خلاصه با یکی دوبار رفتن تصمیم نگیرید چند بار برید، خود من تصمیم رو منافی جدی بود ولی وقتی این اواخر اینجوری دیدم واقعا چشمام رو رو تعریفهای این تاپیک بستم و به قول مریم جون فقط به چشمای خودم اعتماد کردم ، خلاصه پروندش واسه من که بسته شد .
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
ممنون کتی جون منم با اینکه منافی و بشارتی هردو قبولم کردن همین موضوعاتو متوجه شده بودم ولی دیگه نمیدونم پیش کی برم چون شهرستانی هستم و دیگه دکتری غیر از اینا سراغ ندارم تو تهران دفعه قبل یه دکتر مقیمی نامی رو تو مطهری پیدا کرده بودم بینی یه خانمی رو ترمیم کرده بود به نظرم خوب اومد ولی نرفتم دیگه
در مورد دکتر اسحاق حسینی چیزی نمیدونین ؟ میگن ترمیم کاره و بینی های سوخته و خراب درست میکنه. خواهشا اسم دکترای دیگه که کارشون خوبه بگید
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
چکار کنم من جز بشارتى منافى توسلى شىروانى دکتر خوبى نمىشناسم اىنا رو رفتم.خداىا به کدامىن گناه دارم رنج مىکشم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

از نظر من دلیل نمیشه تا چند تا کار بد از یه دکتر ببینیم دیگه دورشو خط بکشیم کارایه خوبشو نبینیم من که مجبورم و به جز منافی نمیتونم به کسی دیگه فکر کنم تنها موقعی دیگه بهش فکر نمیکنم که بگه باید از دندت پیوند بزنی
اتفاقا منم چونه عرب منشی منافی رو دیدم چون پروتز گذاشته کج بود بچه ها دکتر اسعدی،یزدانفر اینا رو هم بیاید بریم همایون الهی من واقعا به تنهایی نمیتونم هر روز برم مطب گردی چون خیلی اعصاب میخواد
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
اقا ارمان چرا انقد دنده رو گندش میکنی کلی دخترا پیوند از دنده شدن بیخیال تورو خدااا
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
من میرم با منافی صحبت میکنم میگم راسته که سرتون شلوغ شده رو بینی خوب کار نمیکنید و ازش خواهش میکنم که یه روز به من وقت عمل بده که سرش خلوت باشه مریم 69 از دنده اگه بخواد برداره وقتی به بینی دست بزنی یه جوریه من تو مطبش که بودم از یه خانومه خواستم که بینیشو لمس کنم خیلی سفت بود انگار اهن توش بود
ارمان دیگه وقتی موقعیت،موقعیت ضعف و اجبار کار دیگه ای میشه کرد چایچیان خدا در بدرت کنهههه که کاسه چه کنم چه کنم دستم دادی
کتی جون " ممنون از گزارشت ... جامع و کامل بود. ولی منافی در کنار کارهای ضعیفش کارهای عالی هم داره. ولی خب جدیدا مثل اینکه حوصله کافی به خرج نمیده .
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )