2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849514 بازدید | 9732 پست
بچه ها کسی از باوان خبر داره؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سمیرا جون عکس بعدت رو برداشتی؟تازه الان میخاسم مقایسه کنم در کل مبارکت باشه
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رىحانه 23 مىشه از رزىتا بشارتى بىشتر بگى واى من مىخاستم باهاش عمل کنم واى مىشد شکست سوم.ادرخواست دوستىمو قبول کن باهات بىشتر حرف بزنم مرسى
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

Reihane jonam hameye ma inja darket mikonim manam nazare bavheharo daram aksike kheili vaght pish gozashte bodi onghadr ke fek mikoni bad nabod midonam ba gholike dr behet dade barat ghabele ghabol nist va az tahe del omidvarAm be morore zaman hal she Besharati be man goft man aslaaan kari be harfe mariz nadarAm va kare khodamo mikonAm onayi ham ke migAn folan chizo az dr khastimo gosh dad khodeshon injori fekr mikonan Nemidonam vala yekAm harfash motanagheze chon inja dostani bodan ke goftan ma azash khastim chiziro va gosh dade
عسل 44 منم پیش رستمی عملکردم ودر واقع به دماغ منم گند زد یعنی همه مسائل به کنار چه آبرویی رفت ازم تو فامیل ولی خوب با گذشت یک سال و کم شدن ورمها پنجاه درصد بهتر شده خیلی ایراد داره ها اما بقول بی اعصاب حداقل از دماغ قلبم بهتر شده من نمیفهمم دوست نداشتم که الان قشنگ شده تمام خرمن شاید ده درصد برابرشده باشه اما در مجموع اصلا دکتر خوبی نیست و من بیچاره با طناب پوسیده خواهرم افتادند تو چاه که حالا. ذهنم بستست و چیزی به اونم نمیتونم بگم اما وجود دوتا بچه ها سر کله زدن با این زندگی ی جورایی منو بیخیال کرده فعلا البته
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
نازنین جان تنفسم خیلی بهتر شده و دیگه با دهن بسته میخوابم،ولی خب کاش فرورفتگیامو بهتر درست میکرد از دکتری با اون همه ادعا فک نمیکنم پر کردن چاله های دماغ من کار سختی بوده واسش،
سلام اصلا بحث جو نصیحیت و اینا رو نمیخوام .. فقط میخوام بدونم مریضی که بعد عمل بینیش نابود میشه و خودکشی میکنه چه بلایی به سر اون دکتر میاد از نظر قانونی؟این واقعا برام سواله ...
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید