2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من با میترا علامه ترمیم کردم بینی ام فوق العاده شده یعنی روزی ده بار ازم میپرسن کجا عمل کردی یه قوس ملایم سوراخبینیم مثل هم تیغه بسیار ظریف و فانتزی ولی متاسفانه دوستم پیشش ترمیم کرد بینیش کج شد واقعا جراحی شانسیه

سلام خانوما. من سال 85 بادکتر علی زینلی بینی ام رو عمل کردم .  مشکل تنفسی یا کجی و نامتقارنی ند ...

اگه در حد افتادگی نوک باشه رتوش حساب میشه که اونم  تقریبا تمام جراحان کار خودشونو رایگان انجام میدن .زینلی کارش خوبه هر چند شدیدا پولکیه  .به نظر من پیش خودش برو .

من برای اینکه دوباره بینی ام رو که افتادگی پیدا کرده بود عمل کنم پیش دکتر سعید ظفرمند رفتم من 4 سال پیش عمل کرده بودم و وقتی کاراشونو دیدم گفتم کاش از اول پیش ایشون می رفتم نسبت به بقیه دکترا خیلی منصف تره و دکتر خیلی خوش برخورد و مهربونیه 

اگه در حد افتادگی نوک باشه رتوش حساب میشه که اونم  تقریبا تمام جراحان کار خودشونو رایگان انجام ...

بله فقط افتادگیه . زینلی خیلی خوبه. ولی امان از اون زنش  

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
من با میترا علامه ترمیم کردم بینی ام فوق العاده شده یعنی روزی ده بار ازم میپرسن کجا عمل کردی یه قوس ...

برادر منم پیش علامه عمل کرد. یه ذره خودش تو چسب زدن خراب کاری کرد. وگرنه کار دکتر خیلی خوب بود

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
وبسایت انجمن جراحان پلاستیک ایران : http://www.plasticsurgeons.ir/index.htm#1 فوق تخصص جراحی پلاس ...

از بین اسامی که گذاشتین من دکتر محسن اسدی رو میشناسم نوشتید نسبتا جوان ولی با توجه به سن نسبتا پایینی که دارن تجربه فوق العاده بالایی دارن اینو از جراحی هایی که چند تا از فامیلامون پیش ایشون انجام دادن میگم . گرچه خودمم پیش دکتر اسدی پروتز سینه انجام دادم 

من تقریبا ۲ سال قبل پیش آقای دکتر امید ابراهیمی دماغم رو عمل کردم واقعا خیلی افتتاح شده اصلا سایر بینی رو دست نزده فقط نصف بینی رو کوتاه کرده بسیار سربالا 

درحالیکه من قبل عمل گفته بودم آقای دکتر من بدم میاد از بینی های سربالا

بچه هاتوروخدا یکی جواب منو بده دکتر من دماغمو اونجوری که گفتم در نیاورده و خرابش کرده الان یکسال میگذره میگه دوباره هزینه باید بدی درستش کنم به نظرتون درست میگه مگه خودش خراب نکرده چرا باید دوباره بهش کلی پول بدم؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز