2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862305 بازدید | 9715 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خندتون بگیره درتمام مراجعات من ب مطب د. امیری زاد من مریض ترمیمی،اسپیلنت دار .در حال بخیه کشیدن ...

سلام عزیزم ببخشید میتونم  ازتون بخوام عکس بینیتونو بفرستید من هم با دکتر امیر زاد نوبت ترمیم گرفتم ولی راستش تردید دارم

سلام دوستان من ۱۰ سال جراحی کردم بینیم خیلی خراب شده الان تصمیم گرفتم با دکتر امیری زاد ترمیم کنم خو ...

سلام عزیزم منم برای ترمیم با دکتر امیر زاد ویزیت شدم ولی نمیدونم انجام بدم یا نه؟ شما اگر انجام دادین لطفا نظرتون را میگید مرسی

کسی از دکتر تقوی نمونه زنده ترمیمی دیده؟

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.

سلام خانوما. من سال 85 بادکتر علی زینلی بینی ام رو عمل کردم .  مشکل تنفسی یا کجی و نامتقارنی ندارم. ولی الان بعد از گذشتن اینهمه سال سر بینی افت کرده . دلم میخاد دوباره عمل کنم. خود زینلی الان خیلیییی بالا میگیره . 

شنیدم کارهای منصوری خوبه . پیشنهاد شما چیه؟ 

در مورد ایلخانی چیزی شنیدید؟

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز