2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

کسی از دکتر تقوی نمونه زنده ترمیمی دیده؟

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما. من سال 85 بادکتر علی زینلی بینی ام رو عمل کردم .  مشکل تنفسی یا کجی و نامتقارنی ندارم. ولی الان بعد از گذشتن اینهمه سال سر بینی افت کرده . دلم میخاد دوباره عمل کنم. خود زینلی الان خیلیییی بالا میگیره . 

شنیدم کارهای منصوری خوبه . پیشنهاد شما چیه؟ 

در مورد ایلخانی چیزی شنیدید؟

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

من با میترا علامه ترمیم کردم بینی ام فوق العاده شده یعنی روزی ده بار ازم میپرسن کجا عمل کردی یه قوس ملایم سوراخبینیم مثل هم تیغه بسیار ظریف و فانتزی ولی متاسفانه دوستم پیشش ترمیم کرد بینیش کج شد واقعا جراحی شانسیه

سلام خانوما. من سال 85 بادکتر علی زینلی بینی ام رو عمل کردم .  مشکل تنفسی یا کجی و نامتقارنی ند ...

اگه در حد افتادگی نوک باشه رتوش حساب میشه که اونم  تقریبا تمام جراحان کار خودشونو رایگان انجام میدن .زینلی کارش خوبه هر چند شدیدا پولکیه  .به نظر من پیش خودش برو .

من برای اینکه دوباره بینی ام رو که افتادگی پیدا کرده بود عمل کنم پیش دکتر سعید ظفرمند رفتم من 4 سال پیش عمل کرده بودم و وقتی کاراشونو دیدم گفتم کاش از اول پیش ایشون می رفتم نسبت به بقیه دکترا خیلی منصف تره و دکتر خیلی خوش برخورد و مهربونیه 

اگه در حد افتادگی نوک باشه رتوش حساب میشه که اونم  تقریبا تمام جراحان کار خودشونو رایگان انجام ...

بله فقط افتادگیه . زینلی خیلی خوبه. ولی امان از اون زنش  

من با میترا علامه ترمیم کردم بینی ام فوق العاده شده یعنی روزی ده بار ازم میپرسن کجا عمل کردی یه قوس ...

برادر منم پیش علامه عمل کرد. یه ذره خودش تو چسب زدن خراب کاری کرد. وگرنه کار دکتر خیلی خوب بود