2777
2789

سلام به همه سال نو مبارک خانوما شوهرمن چند وقتیه متوجه شدم فیسبوکش با خیلی از دخترا چت کرده حتی بعضی هاشونم شماره ردوبدل کردن قبلا شماره ای چندتا زن بدکاره تو گوشیش بود الانم همش پابجی بازی میکنه بهم توجه نمیکنه بادخترابازی میکنه لطفا راهنماییم کنید 

الهی کرونا بگیره😩😬😁😐

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐

چند سالتونه؟ چن وقته ازدواج کردین؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

" نُـه علـت مهـم #خـیانـت"

1⃣ حس تنوع طلبی

👈 در آقایان بیشتر از خانم ها دیده می‌شود؛ پیش می‌آید که بعضی مردها درگیر چنین روابطی شوند.

2⃣ سردی روابط

👈 وقتی بین زوجها روابط محبت آمیز، عاطفی و هیجانی کم می‌شود و دیگر خبری از احساس شور و هیجان نیست.

3⃣ سرد شدن نسبت به ظاهر یکدیگر

👈 در زندگی زناشویی افراد به تدریج ممکن است نسبت به ظاهر همسرشان دلسرد شوند یا اینکه جذابیت‌های فرد مقابل برایشان یکنواخت و تکراری شده باشد.

4⃣ ازدواج‌های اجباری

👈 زن یا مردی که برخلاف میلشان و به دلیل اصرار خانواده، تن به ازدواج می‌دهند، احتمال آنکه به همسرشان خیانت کنند؛ بیشتر از سایرین است.

5⃣ انتقام گرفتن

👈 زن و شوهر ممکن است به دلیل رنجشی که از یکدیگر دارند؛ دست به انتقام بزنند و راه خیانت را انتخاب کنند. مثلا مردی که به همسرش بدبین است و او را تحت فشار قرار می‌دهد، همسرش برای انتقام گرفتن از او بی‌وفایی می‌کند. این مورد در زنان شایع است، چرا که دائما زنان به این فکرند تا کارهای بدی را که همسرشان در حقشان کرده تلافی کنند...!

6⃣ برآورده نشدن نیازهای جنسی

👈 بعضی افراد که در روابط جنسی به مشکل برمی‌خورند؛ به جای آنکه از طریق مشاوره و مراجعه به متخصصان مشکلاتشان را حل کنند، سعی می‌کنند به همسرشان خیانت کنند.

7⃣ کنجکاوی

👈 گاهی افراد به دلیل صحبت سایرین درباره روابط خارج از سیستم خانواده، به دنبال بی‌وفایی می‌روند و به اصطلاح می‌خواهند ببینند چه خبر است...!

8⃣ احساس ناامنی در رابطه

👈 یکی دیگر از دلایل، ایجاد بی‌مهری است. مثلا زمانی که یکی از طرفین به دفعات به همسرش بگوید تو را ترک می‌کنم، حس ناامنی در او به وجود خواهد آمد.

9⃣ داشتن انتظارات و رفتارهای غیرمعقول

👈 این انتظارات می‌توانند در مسائل زناشویی و مادی باشند، هرکدام به نوعی به زندگی آسیب می‌رسانند.

چرا ب روش نمیاری مگه میترسی ازش

(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیا  تویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟
آشپزخونه،ساطور،گردنش،تمام😱

بهترین راه حل

ایول 👍👍👍

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

هووووف 

اینقدتوی این نی نی سایت این چیزا شنیدم که امشب رفتم سروقت گوشی همسرم دیدم زن همکارش دوباربهش زنگ زده بهشون شک کردم. دارم دل خودمو میخورم. 😠😠😠

البته گوشی همکارش خرابه گاهی با تلفن خانمش زنگ میزنه کارداشته باشه ولی من از همسرم پرسیدم کی بود باهاش حرف میزدی گفت ول کن.  😒😒😒

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
چه راهنمایی عزیزم خیلی واضح بهش بگو ببوس بذار کنار اینارو وگرنه منم مثل خودت میشم

دقیقا ولی معتاد این کار میشن 

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️