2777
2789
عنوان

کاش فال نمیزدم...

154 بازدید | 10 پست

صبح با خودم کلی تصمیمات برا سال جدید گرفتم که از جمله اونا این بود که با امید و انگیزه بعد از این بیماری شایع ان شاالله دنبال درمانمو بگیرم و امسال بتونم یه بچه سالم داشته باشم ،آخه هی دکترمو و داروهامو عقب میندازم.بعد یه غلطی کردم از این فال حافظای اینترنتی زدم از شعری که اومد خوشم نیومد و انگار تمام امیدم ناامید شد،الان انگیزمو باز از دست دادم.شوهرمم که باهاش حرف زدم و مشکلمو گفتم فقط با اخم نگام کرد،نه دلداری ،نه توضیحی ،انگار نه انگار.خودمم هر چی میگم آخه دختر اینجوری فال حافظ میزنن که اینقدر باورش کردی،باز ته دلم ناراحتم

وای بس کن

فال چیه

امید و برنامه ریزی داشته باش

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غزلش دقیق یادم نیست،اما الغیاث ،درمان و...داشت،تا بیت اولو دیدم بستمش از ناراحتی    

بابا اشتبا کردی.الکی بد به دلت را نده.قشنگ توضیح فارسیشو میخوندی

حافظ بد نمیاره برا ادم.

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
منم امروز یه فال گرفتم دقیقااا همون فالی اومد که یه ماه پیش گرفتم، هنوز تو شوکم😑

شمام با این سایتا؟؟؟من دوس دارم یه فرد باسواد با کتاب برام فال بگیره و تفسیر کنه اما کسی رو ندارم

بابا اشتبا کردی.الکی بد به دلت را نده.قشنگ توضیح فارسیشو میخوندی حافظ بد نمیاره برا ادم.

تفسیرش گفته بود که بعد از این مشکلات با صبر و بردباری به خواستت میرسی،اما خود غزله یه جوری بود

تفسیرش گفته بود که بعد از این مشکلات با صبر و بردباری به خواستت میرسی،اما خود غزله یه جوری بود

خب دیگه تفسیرش مهمه

قشنگ اتفاق میفته

من اصن اعتقاد نداشتم ی بار گرفتم دقیقا همون تفسیر فارسیه اتفاق افتاد.ایشالا به خواستت میرسی

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
شمام با این سایتا؟؟؟من دوس دارم یه فرد باسواد با کتاب برام فال بگیره و تفسیر کنه اما کسی رو ندارم

آره عزیزم، واقعا هاج و واج موندم که چجوری همچین چیزی امکان داره، من واقعا بهش ایمان آوردم. شاید شما نیتتون خوب نبوده، بعدشم وقتی یه کاری رو شروع کردین دیگه وسطش فال نگیرین این کار اشتباهه، همون اول یه بار فال بگیرین اگر نگرفتین دیگه هم نگیرین، استخاره هم همینجوریه اصلش

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)