صبح با خودم کلی تصمیمات برا سال جدید گرفتم که از جمله اونا این بود که با امید و انگیزه بعد از این بیماری شایع ان شاالله دنبال درمانمو بگیرم و امسال بتونم یه بچه سالم داشته باشم ،آخه هی دکترمو و داروهامو عقب میندازم.بعد یه غلطی کردم از این فال حافظای اینترنتی زدم از شعری که اومد خوشم نیومد و انگار تمام امیدم ناامید شد،الان انگیزمو باز از دست دادم.شوهرمم که باهاش حرف زدم و مشکلمو گفتم فقط با اخم نگام کرد،نه دلداری ،نه توضیحی ،انگار نه انگار.خودمم هر چی میگم آخه دختر اینجوری فال حافظ میزنن که اینقدر باورش کردی،باز ته دلم ناراحتم
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
شمام با این سایتا؟؟؟من دوس دارم یه فرد باسواد با کتاب برام فال بگیره و تفسیر کنه اما کسی رو ندارم
آره عزیزم، واقعا هاج و واج موندم که چجوری همچین چیزی امکان داره، من واقعا بهش ایمان آوردم. شاید شما نیتتون خوب نبوده، بعدشم وقتی یه کاری رو شروع کردین دیگه وسطش فال نگیرین این کار اشتباهه، همون اول یه بار فال بگیرین اگر نگرفتین دیگه هم نگیرین، استخاره هم همینجوریه اصلش