2777
2789
عنوان

پیام نوریها

132 بازدید | 14 پست

کسی اینجا دانشجوی پیام نور هست؟

من ۴ ترم پاس کردم رشته حقوق کلا شده ۵۹ واحد

الان حدود ۸۰ واحدم مونده و یک ترم من مرخصی با احتساب سنوات تحصیلی گرفتم واسه کنکور خوندم که قبول نشدم الان دوباره میخام یک ترم دیگه مرخصی بگیرم واسه ازمون فرهنگیان بخونم دوباره با احتساب سنوات تحصیلی زدن واسم چکار کنم تازه فهمیدم که جز ترم هاواسم حساب میشه این مرخصیا و فقط دوترمم مونده ک باید این ۸۰ واحد و تو اون دوترم پاس کنم وای دارم روانی میشم تروخدا بیاید راهنماییم کنید چه کنم این جدیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نباید تودو ترم اینهمه واحد پاس کنی باید عادی هرترم واحد برداری براساس معدل ولی این دو ترم جز سال تحصیلت حساب میشه مثلا تو اگه بایدترم چهارم دانشگاه تموم میکردی شش ترم تموم میکنی

مگه خانم نیستی؟تا جایی که میدونم برای خانما مشکلی پیش نمیاد اگه طول بکشه سالهای تحصیلتولی برا پسرا ب ...

مگه نباید رشته حقوق تو همون ۸ ترم پاس کرد؟میشه مثلا تو ۱۰ ترم پاس کرد؟

نه نباید تودو ترم اینهمه واحد پاس کنی باید عادی هرترم واحد برداری براساس معدل ولی این دو ترم جز سا ...

حقوق ۸ ترم خوب؟

من ۴ ترم پاس کردم یه ترم مرخصی با احتساب سنوات

الان میگن جز ترم ۵ حساب میشی و نمیتونی بیشتر از ۸ ترم طول بکشه باید تو ۸ ترم فارغالتحصیل بشی این راسته؟مثلا من نمیتونم تو ۱۰ ترم یا ۹ ترم فارغالتحصیل بشم؟

حقوق ۸ ترم خوب؟من ۴ ترم پاس کردم یه ترم مرخصی با احتساب سنوات الان میگن جز ترم ۵ حساب میشی و نمیتونی ...

چرا میتونی بیشتر از 8ترم بخوری ولی فک کنم آخرش یه هزینه ای تحت عنوان سنوات ازت بگیرم نمیدونم واقعا ولی میدونم میتونی بیشتر از 8ترم بخونی

چرا میتونی بیشتر از 8ترم بخوری ولی فک کنم آخرش یه هزینه ای تحت عنوان سنوات ازت بگیرم نمیدونم واقعا و ...

یه اشتباهی کردم درخواست مرخصی واسه این ترم دوباره زدم فک کنم مسوله دانشگاه قبولشم کرده تا شنبه ام که دانشگاه تعطیله اونو نمیدونم چجوری درخواستمو حذف کنم

یه اشتباهی کردم درخواست مرخصی واسه این ترم دوباره زدم فک کنم مسوله دانشگاه قبولشم کرده تا شنبه ام که ...

فک کنم تا 29وقت هست برو بپرس ببین میتونی لغو درخواست بزنن اگه رفتی پیش ی نفر که حالیش نبود برو پیش چند نفر مهم نیست چه شغلی دارن من به مشکل میخورم از مسواک کافی نت تا محسوب رشته همه رو میرم تا کارم راه بیفته