فریال۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 349 عنوان گوشی شیائومی 506 بازدید | 13 پست سلام دوستانمن گوشی ردمی نوت 8 پرو خریدمتازه 3 هفته بیشتر نگذشتهباتریش افتضاحه سریع خالی میکنهمیدونین علتش چیه؟نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ 1399/01/01 | 09:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 بده گارانتی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
fati_011 عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 5817 واقعا؟ بابای من دقیقا همینو دارهنت و وی پ.ی ان ش همش روشنه هفته ای دو یا سه بار شارژ میکنه هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
فریال۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 349 سریع خالی کرد یعنی. چی؟ تو نیم ساعت ۳۰ درصد از شارژش کم میشه
فریال۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 349 واقعا؟ بابای من دقیقا همینو داره نت و وی پ.ی ان ش همش روشنه هفته ای دو یا سه بار شارژ میکنه من هر روز باید شارژش کنمتو نیم ساعت ۳۰ درصد خالی میکنه
m_np عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 5615 مال منم همینه و ۲ ماه پیش خریدم و باتریش بنظرم معمولیه منکه این روزا زیاد استفاده میکنم هر دو روز یه بار شارژ میکنمش ولی روزای قبل هر ۳-۴روز یباراگه زیاد استفاده نمیکنی و اینجوریه بده گارانتی تعویضش کنن °دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
m_np عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 5615 عوض میکنه گوشیو؟ آره دیگ گارانتی برا همین موقعاس دیگ مشکل از خود گوشیه تو خرابش نکردی ک اگه تعمیر لازم داشته باشه تعمیر میکنن اگه نه تعویض میکنن °دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 عوض میکنه گوشیو؟ نمیدونم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فریال۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 349 مال منم همینه و ۲ ماه پیش خریدم و باتریش بنظرم معمولیه منکه این روزا زیاد استفاده میکنم هر دو روز یه ... میکنن بنظرت؟آخه این گوشی به دوربین و باطریش معروفهخیلیییییییی باطری من افتضاحه
m_np عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 5615 میکنن بنظرت؟ آخه این گوشی به دوربین و باطریش معروفه خیلیییییییی باطری من افتضاحه آره باتریاشون خوبه ولی خب این وسطا یه چن تاشون مشکل فنی دارن دیگ بدی تعویض یا تعمیر میکنن °دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
فریال۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 349 آره دیگ گارانتی برا همین موقعاس دیگ مشکل از خود گوشیه تو خرابش نکردی ک اگه تعمیر لازم داشته باشه تعم ... مغازه داره میگفت اول فلشش میکنه ببینه درست میشه یا نهولی فکر نکنم ایراد داره چون هنگم میکنهاین گارانتیا هزار تا بازی در میارن
دختردردمند عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1740 سلام عزیزم چیکار کردی با گوشیت منم دقیقا گوشی گرفتم همین مشکلم دارم