aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 1797 عنوان بچه ها پسره منو بازی داده 181 بازدید | 27 پست نخ داد منم احساساتی شدمغیب ش زده مثلا من براش له له بزنماین فک کنم کار همیشگیشهکلا رو دخترا فیلمپیاده میکنهخون داره خونمو میخورهکه چقدر منو احساساتی گیر اوردهکه اینجوری بخاد منو بازی بدهکه حالا یکسال غیب ش زدهیعنی منو اینقدر بدبخت فرض کرده بود؟؟؟؟؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫 1404/10/09 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 3080 نخ داد فقط؟ فراموشش کن به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا
senorita_200 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 2764 باهم چقد تو رابطه بودین چیشد یهو 🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸 #متاهل
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 1797 نخ داد فقط؟ فراموشش کن اخه چرا من؟؟؟؟؟چرا من باید بازی بخورم؟؟؟؟💔💔💔💔💔 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22893 حالا خوب شده پول اینا بهش ندادی اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 3080 باهم چقد تو رابطه بودین چیشد یهو این نر ها بازیشونه اول میمالن بعد دور میشن بیوفتی دنبالشون به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 1797 باهم چقد تو رابطه بودین چیشد یهو نه نخ دادمگه منمسخرش بودم؟؟؟ 😔انگار منو فیلم کرده بود الدنگ روانی چقدر بیکار بوده درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 3080 اخه چرا من؟؟؟؟؟چرا من باید بازی بخورم؟؟؟؟💔💔💔💔💔 تو وقتی میری گل بچینی بهترین رو انتخاب میکنی دیگه تو بازی این عوضیا نرو به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 1797 این نر ها بازیشونه اول میمالن بعد دور میشن بیوفتی دنبالشون یعنی چی...من که صدسال نمیفتم دنبال اینولی منم خیلی ضربه خوردم و زخمی هستمتلافی میکنم درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 3080 نه نخ دادمگه منمسخرش بودم؟؟؟ 😔انگار منو فیلم کرده بود الدنگ روانی چقدر بیکار بوده اسی تو رابطه هم باشی نباید طرف جدی بگیری عزیزم این فقط لاس زده و درگیرش شدییی به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا
senorita_200 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 2764 این نر ها بازیشونه اول میمالن بعد دور میشن بیوفتی دنبالشون مگه وقت داریم بیفتیم دنبالشون اصلا؟وا یکی دیگه میاد جاشون 🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸 #متاهل
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 3080 یعنی چی...من که صدسال نمیفتم دنبال اینولی منم خیلی ضربه خوردم و زخمی هستمتلافی میکنم ارزش وقت و انرژی رو ندارن به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 3080 مگه وقت داریم بیفتیم دنبالشون اصلا؟وا یکی دیگه میاد جاشون واقعا به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 1797 تو وقتی میری گل بچینی بهترین رو انتخاب میکنی دیگه تو بازی این عوضیا نرو خیلی ناراحتمکه اینقدر منو بدبخت دیده که فک کرده بخاطر شرایطم وا میدم و غیبش زده و دهن کجی کرده بهم درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫