2777
2789
عنوان

افزایش قد😊

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور یعنی😂

دقیقا مشخصاتی ک دادی کپی منه هم قد هم وزن هم سن  هم استفاده داروهای هورمونی و......

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
چیه مگه     مشکلی دارید با من

خیر...ولی زیادی فعالید گویا...

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
خوب پس چیکار کنم؟؟؟

من مطمئن نیستم که بلند شدم یا نه ولی احتمال میدم  1 سانت با حرکات کششی که  3ماه قبل انجام دادم قد کشیدم   والان دو باره شروع کردم  ولی اراده فولادی میخاد       مطمئن با  اگه یکسال حرکات رو ادامه بدی  بالای   7 سانت قد میکشی

خوبی که من 21 سالمه 148 هستم🤗

💜🌸

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

😂😂😂😂 دقیقا  جالبم اینجاست همه قد کوتاها میان پیشنهاد میدن

اها اونوقت شما که آقا تشریف دارید خانما بهتون میان پیشنهاد میدن؟؟😏نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن نخود هر آشی باشن واقعا....