2777
2789
عنوان

افزایش قد😊

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست
اره لعنت بهشون بعدم اینکه دخترای قد کوتاه شوهراشون بالای ۱۸۰هستن      کلا شانس ندا ...

دقیقاااااااا😂😂😂😂😂

من فک میکنم پسرای کوتاه قد چون قد بلند دوست دارن چون خودشون کوتاهن میان طرف دخترای قد بلند و برعکسش 

فعلا که خودمو با این قد اصلا دوس ندارم😂😣

چراااااا ؟؟؟ قدت خوبه باور کن من یه دوس داشتم قدش ۱۵۴ بود انقدر اعتماد به نفس داشت کنار من میگفت قدم بلنده میگفتم پس من چیم میگفت فوق بلند 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو گوگل پلی سرچ کن برنامه افزایش قد یه برنامه میاره برات با ورزش قدت بلند میشه من 2 ماهه انجام میدم ...

واقعا؟؟چن سالتونه شما؟

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
دقیقاااااااا😂😂😂😂😂 من فک میکنم پسرای کوتاه قد چون قد بلند دوست دارن چون خودشون کوتاهن میان طرف ...

غلط کردن خو بیچاره ما قدبلندا  کبوتر با کبوتر باز با باز دیگه نمیشه ک اینجوری ما هم کلی آرزو داریم     

اها اونوقت شما که آقا تشریف دارید خانما بهتون میان پیشنهاد میدن؟؟😏نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن نخود ...

😑خانمم 

شما انگار دوس داری نخود باشی فاز کارگاهی گرفتی رفتی دوتا عنوان تاپیک دیدی حداقل پستاشم میخوندی 

چراااااا ؟؟؟ قدت خوبه باور کن من یه دوس داشتم قدش ۱۵۴ بود انقدر اعتماد به نفس داشت کنار من میگفت قدم ...

اره ولی وقتی همه اطرافیانت بلنده فقط تو کوتاه ویه دختر عمه  ولی عمه هات همیشه تو رو مسخره میکننن وبابات برا اینکه احترامشونو نشکنی نمیزاره جوابشون رو بدی باعث میشه اعتماد به نفس نداشته باشی😔😖

اره ولی وقتی همه اطرافیانت بلنده فقط تو کوتاه ویه دختر عمه  ولی عمه هات همیشه تو رو مسخره میکنن ...

چقدر بد چیش مسخره کردن داره، عزیزم شما نرمالی اونا مشکل دارن انگاری قد بلند خیلیم خوب نیست من به شخصه دخترای ریزه میزه رو خیلی دوست دارم خیلی گوگولین خودمم دوس دارم حتی دوس داشتم ۱۸۰باشم ولی خب برای بقیه دخترا ریز نقش بودنو میپسندم بانمک ترن

منمممممممم فک کنم با این معیارمون اخرش بترشیم

نه بابا کم هستن ولی هستن 

منکه دوس پسرم۱۹۴ قدش بود چندنفریم تو همون اندازه پیشنهاد داده بودن ولی خب تعداد کوتاها خیلی بیشتره 😃😃