سلام به همگی،من ۱۹ سالمه و قدم ۱۵۵ هست میخوام قدم بلند بشه ولی نمیدونم چطور به دکتر هم مراجعه کردم زیاد بی تاثیر نبوده ولی خوب تاثیر چشمگیری هم نداشته ولی از استفاده دارو های هورمونی با دوره های زیاد خسته شدم از عوارضشون هم مترسم کسی هست بتونه در این مورد راهنماییم کنه چطور میتونم قدمو بلند کنم چه دارو یا چیز دیگه ای باید استفاده کنم؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنید حتی اگه یه ذره باشه چون قد کوتاهی واقعا عضابم میده و خستم کرده😖😔😔😔😔😿😿😿
چراااااا ؟؟؟ قدت خوبه باور کن من یه دوس داشتم قدش ۱۵۴ بود انقدر اعتماد به نفس داشت کنار من میگفت قدم ...
اره ولی وقتی همه اطرافیانت بلنده فقط تو کوتاه ویه دختر عمه ولی عمه هات همیشه تو رو مسخره میکننن وبابات برا اینکه احترامشونو نشکنی نمیزاره جوابشون رو بدی باعث میشه اعتماد به نفس نداشته باشی😔😖
اره ولی وقتی همه اطرافیانت بلنده فقط تو کوتاه ویه دختر عمه ولی عمه هات همیشه تو رو مسخره میکنن ...
چقدر بد چیش مسخره کردن داره، عزیزم شما نرمالی اونا مشکل دارن انگاری قد بلند خیلیم خوب نیست من به شخصه دخترای ریزه میزه رو خیلی دوست دارم خیلی گوگولین خودمم دوس دارم حتی دوس داشتم ۱۸۰باشم ولی خب برای بقیه دخترا ریز نقش بودنو میپسندم بانمک ترن