2777
2789
عنوان

افزایش قد😊

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور یعنی😂

دقیقا مشخصاتی ک دادی کپی منه هم قد هم وزن هم سن  هم استفاده داروهای هورمونی و......

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
چیه مگه     مشکلی دارید با من

خیر...ولی زیادی فعالید گویا...

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
خوب پس چیکار کنم؟؟؟

من مطمئن نیستم که بلند شدم یا نه ولی احتمال میدم  1 سانت با حرکات کششی که  3ماه قبل انجام دادم قد کشیدم   والان دو باره شروع کردم  ولی اراده فولادی میخاد       مطمئن با  اگه یکسال حرکات رو ادامه بدی  بالای   7 سانت قد میکشی

خوبی که من 21 سالمه 148 هستم🤗

💜🌸

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

😂😂😂😂 دقیقا  جالبم اینجاست همه قد کوتاها میان پیشنهاد میدن

اها اونوقت شما که آقا تشریف دارید خانما بهتون میان پیشنهاد میدن؟؟😏نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن نخود هر آشی باشن واقعا....