2777
2789
عنوان

کیا امسال مثه من هفت سین ندارن

261 بازدید | 40 پست

؟؟؟؟

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با ظرف ژله درست کردم از بیرونی ها هم خوشگلتره 😍

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

چرا نداری ? وسايلاشم نداری هفت تا سین جور کن یه سفره بنداز واسه دلت. مثلا من سبزه ندارم میخوام گلدون بذارم !😁

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
من با ظرف ژله درست کردم از بیرونی ها هم خوشگلتره 😍

می تونی عکس بدی

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
من قرار تو ليوان بزارم هفت سينو نخريدم ظرفشو

من سبزه سمنو سنجدسیر تو خونه هم ندارم

سماع دارم تو ادویه هام اونو میزارمدسکه وسرکه سیب هم دارم قرانم دارم ماهی واینام ندارم اجیل وشیرینی هم نخریدیم برعکس سالای قبل سبزی پلو ماهی هم نمیپزم 

عجب عیدی شد امسال!!!!

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰