2777
2789
عنوان

کیا امسال مثه من هفت سین ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 40 پست
چرا نداری ? وسايلاشم نداری هفت تا سین جور کن یه سفره بنداز واسه دلت. مثلا من سبزه ندارم میخوام گلدون ...

گلدون دارم  

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سبزه سمنو سنجدسیر تو خونه هم ندارم سماع دارم تو ادویه هام اونو میزارمدسکه وسرکه سیب هم دارم قران ...

من سنجد سمنو ماهى آيينه ندارم ولى چون اولين سال عيدمون بايد بزارم

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
گلدون دارم    

خب پس خوبه دیگه، مثلا من یه سین شو ميخام ساعت بذارم !

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
من.ما کلا عید نداریم پدرشوهر مهربونم فوت شده عزاداریم😔

خدارحمتش کنه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
می تونی عکس بدی

هنوز کامل نچیدم یه پسر وروجک دارم میره داغون میکنه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

به نظرم اگر دلیلی دور از جون مثل ازدست دادن عزیز ندارید حتما سفره هفت سین پهن کنید این همه انرژی منفی و نگرانی خوب نیست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب پس خوبه دیگه، مثلا من یه سین شو ميخام ساعت بذارم !

ما هم نداریم شب شهادت امام موسی کاظم هست به حرمت ایشون هفت سین نمیزاریم 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت