راسته که میگن گروه خونی تاثیر داره در مبتلا شدن به کرونا...مثلا گروه خونی o درصد مبتلایانش خیلی کمتر از بقیه گروه ها بوده و A نسبت به بقیه بیشتر؟صحت داره؟
خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞 عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر) عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر)🙊عجیجم(عزیزم) پِری آقایی(شوهر) آز(آزمایش) سز(سزارین) اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨
فکر نکنم عزیزم اگه کرون بوده باشه دیگه بدنمون با این ویروس مقابله کرده ولی در کل نمیشه قط ...
چرا عزیزم توی چین فکر میکنم 14 درصد اونایی که گرفته بودن و خوب شده بودن دوباره گرفتن
منتها خیلی ضعیف ترشو و در حد یه سرماخوردگی درواقع مثل بچه ها ناقل شدن فقط
میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤ لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋
خب همون ضعیفم باشیم خودش خوبه فقط خداروشکر ب بچه ها چیزی نمیشه 🙏
اره خداروشکر ولی برای بزرگترا خطردارن
ادم یاد این فیلم ترسناکا میفته که بچه ها تسخیر میشن😅😅😅باید این مدت هر بچه ای دیدیم جیغ بکشیم فرار کنیم😄😄😄
میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤ لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋
علائمم همینا بود سرفه خشک که هنوزم هست فقط کمتر شده تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه انگار یه وزنه رو قف ...
منو همسرمم مریض شدید یه ماهه پیش شدیددد گفتن آنفولانزاس هر دومونم حس بویایی و چشاییمونو از دست داده بودیم.همسرم بهتر شده ولی من همچنان بویاییم ضعیف شده