2777
2789
عنوان

کرونا و گروه خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 75 پست

بله

ولی اونهایی که فوت شدن Aنبودن

بیشتر oو ABبودن

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

منم خبرشو خوندم من Aهستم همسرم o وقتی شنید گفت جوووووون پس رفتنی هستی🤣🤣😁😁

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه اگه گرفته باشیم بازم ممکنه بگیریم حالا من که شک دارم چون دکترم قطعی نگفت فقط گفت احتمال خی ...

فکر نکنم عزیزم اگه کرون بوده باشه دیگه بدنمون با این ویروس مقابله کرده

ولی در کل نمیشه قطعی گف واقعا کرونا بوده 

بستری شدم ۳روز تبم بالا پایین میشد بهم نمیتونستن بخاطر بارداریم چیزی بدن فقط استامنیفن ساده میدادن ...

الهي عزيزم خدا رو شكر كه خوب شدين منم بابا علايم سرما خوردگي داره دارم سكته ميكنم😓

الهي عزيزم خدا رو شكر كه خوب شدين منم بابا علايم سرما خوردگي داره دارم سكته ميكنم😓

ن بابا نگران نباش علایم کرونا خیلی شدیده تنگی نفس امونتو میبره

ایشالا ک ی سرما خوردگی کوچیک باشه فقط مایعات زیاد بخوره

فکر نکنم عزیزم اگه کرون بوده باشه دیگه بدنمون با این ویروس مقابله کرده ولی در کل نمیشه قط ...

چرا عزیزم توی چین فکر میکنم 14 درصد اونایی که گرفته بودن و خوب شده بودن دوباره گرفتن

منتها خیلی ضعیف ترشو و در حد یه سرماخوردگی درواقع مثل بچه ها ناقل شدن فقط

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
ن بابا نگران نباش علایم کرونا خیلی شدیده تنگی نفس امونتو میبره ایشالا ک ی سرما خوردگی کوچیک باشه فق ...

فدات عزيزم مرسي كه جوابمو دادي ايشالله ني نيتو به سلامتي بغل بگيري😘🙏🏻

خب همون ضعیفم باشیم خودش خوبه فقط خداروشکر ب بچه ها چیزی نمیشه 🙏

اره خداروشکر ولی برای بزرگترا خطردارن

ادم یاد این فیلم ترسناکا میفته که بچه ها تسخیر میشن😅😅😅باید این مدت هر بچه ای دیدیم جیغ بکشیم فرار کنیم😄😄😄

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
علائمم همینا بود سرفه خشک که هنوزم هست فقط کمتر شده تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه انگار یه وزنه رو قف ...

منو همسرمم مریض شدید یه ماهه پیش شدیددد گفتن آنفولانزاس هر دومونم حس بویایی و چشاییمونو از دست داده بودیم.همسرم بهتر شده ولی من همچنان بویاییم ضعیف شده

منو همسرمم مریض شدید یه ماهه پیش شدیددد گفتن آنفولانزاس هر دومونم حس بویایی و چشاییمونو از دست داده ...

سراین آنفلوانزام ماجراداشتیم ولی کاش اینم مثل آنفلوانزابود

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢