2777
2789
عنوان

کرونا و گروه خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 75 پست

منم o هستم

ولي ربطي نداره ها

نميدونم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟😢

حونریزی داشتم هفته نهم ودکتر بیشعورم ب من نگفت ک امپول باید بزنی توهفته ۱۲ام گفت نزدی؟مخواستم جیغ بزنم از ناراحتی گفتم تودکتری ن من ک غربالگری واینا رفتم خداروشکر چیزی نشد 😀

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
علایمت چی بود؟ منم گرفته بودم گفتن انفولانزاس بعد گفتن ن پنومونی هستش علایمم دقیقا مثل کرونا بود&n ...

علائمم همینا بود سرفه خشک که هنوزم هست فقط کمتر شده

تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه انگار یه وزنه رو قفسه سینم بود

و تب 

تبم کم و زیاد میشد ولی قطع نمیشد

بی اشتهایی هم داشتم 

همسرمم گرفت تا دو هفته حس بویایی و چشاییشو از دست داده بود

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
علائمم همینا بود سرفه خشک که هنوزم هست فقط کمتر شده تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه انگار یه وزنه رو قف ...

دقیقا منم همین بودم

از سرمون ک گذشت ولی خدا کنه همون کرونا بوده باشه دیگه نگیریم😂😂😂

حونریزی داشتم هفته نهم ودکتر بیشعورم ب من نگفت ک امپول باید بزنی توهفته ۱۲ام گفت نزدی؟مخواستم جیغ بز ...

الهی

باز خداروشکر که کوچولوت حالش خوب بوده

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
دقیقا منم همین بودم از سرمون ک گذشت ولی خدا کنه همون کرونا بوده باشه دیگه نگیریم😂😂😂

متاسفانه اگه گرفته باشیم بازم ممکنه بگیریم

حالا من که شک دارم چون دکترم قطعی نگفت فقط گفت احتمال خیلی زیاد کرونا بوده 

ولی من درصدی هم احتمال میدم انفولانزا بوده باشه

ببخشيد تب چند درجه بودين؟ بستري بودين يا خونه ؟ با چي درمان كردين؟ 

بستری شدم ۳روز

تبم بالا پایین میشد بهم نمیتونستن بخاطر بارداریم چیزی بدن فقط استامنیفن ساده میدادن تا تب کنترل بشه

سرم وصل میکردن داخلش انتی بیوتیک میزدن

خیلی تنگی نفس داشتم مدام اب جوش میخوردم شبا یهو با خفگی بیدار میشدم اکسیژن میزدم

اب پرتقال طبیعی با لیمو شیرین خیلی خوردم اصلا نمیزاشتم گلوم خشک بمونه چون نفسمو قطع میکرد