2777
2789
عنوان

نی نی سایت هم فقط مال قدیم

80 بازدید | 8 پست

الان آدم تو گوگل سوالشو که میپرسه و تبادل نظر نی نی سایت که واسش باز میشه بیشتر مربوط به دهه ی هشتاده چقد کابراش مهربون و دلسوزن چند صفحه واسه سوال استاتر جواب و توضیح دادن. ولی مال الان بعضیا سوال که مبپرسی کسی محل که نمیده بعضیا طلبکارت هم میشن

اگه بی اعصابی و دنبال دعوایی ریپلای نکن چون من بی اعصابترم و تا تعلیق پیش میرم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا یه چیز میپرسی

یه سری لودگی و مسخره بازی در میارن

یه سری مامان بزرگ میشن نصیحت میکنن

اونایی هم که جواب میدن جوابای بی معنی😏

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
چون دهه هشتادیا عضو شدن اکثرا 😂 شوخی#  

نه جدی و حقیقته

پر شده از تاپیک دوس پسر و این چیزا 

کسی سوالای کاربردی جواب نمیده

اون موقع کاربرا اینقد کم سن نبودن دهه هشتادی های دختر وپسر زیادن تو سایت و کم تجربه و کم اطلاع و سطح ...

اره واقعا