سلام بچها
عیدتون پیشاپیش مبارک
من یه مشکلی برام پیش اومده شوهرم خیلی به دامداری علاقه داره و پدرش دامداره شوهرمم وام گرفته و گاو خریده تو روستامون
پدرشوهرم تو شهر خونه داره که داده به ما منم وسایلم اونجاعه چون پارسال عروسیم بود ولی پسرخاله شوهرم فوت کرد یک ماه قبل عروسیم و عروسیم یک سال عقب افتاد
ولی رفت و امد برا شوهرم خیلی سخته چون صبح باید پاشه بره غروبم باید باشه از طرفی میگه وسایلامون ببریم اونجا خودمون یکم خونه مامانت اینا باشیم یکم خونه مامان من یکمم اونجا خونه خودمون ولی میدونم نمیتونیم اصلا بریم اونجا چون همین الانشم نمیتونه بره از طرفی شهر نزدیک تر به روستامونم هست کع ما توان نداریم خونه اجاره کنیم قسط داریم پدر شوهرمم راضی نمیشه خونرو اجاره یا بفروشه تا برامون خونه بگیره فقط زبونی داده به ما...منم به شوهرم پیشنهاد دادم بریم تو روستامون یه خونه هست ک یکم قدیمیه ولی اجاره زیاد نمی گیرن و پیش پول نمیخاد..از طرفی بین دوتا وعده که باید به گاوا برسه میتونه بیاد خونه خودمون نه مامانش از طرفیم دیگه الاخون والاخون نمیشیم
ولی گفتم به شرطی که ماشین دست من باشه مه هروقت خواستم بیام شهر و بعد اینکه بچهامون مدرسه ایی شدن اومدیم شهر یا باید اون خونرو بفروشی خونه بگیری یا خودت بخری...حالا خودم موندم که کاردرستیه یا نه و خانوادم به شدت مخالفن مخصوصا خواهرام که مردم میخندن بهت دلت میاد جهازتو ببری روستا تو خونه قدیمی...نمیدونم چیکار کنم😞😞