2777
2789
عنوان

زندگی تو روستا

321 بازدید | 23 پست

سلام بچها 

عیدتون پیشاپیش مبارک

من یه مشکلی برام پیش اومده شوهرم خیلی به دامداری علاقه داره و پدرش دامداره شوهرمم وام گرفته و گاو خریده تو روستامون

پدرشوهرم تو شهر خونه داره که داده به ما منم وسایلم اونجاعه چون پارسال عروسیم بود ولی پسرخاله شوهرم فوت کرد یک ماه قبل عروسیم و عروسیم یک سال عقب افتاد

ولی رفت و امد برا شوهرم خیلی سخته چون صبح باید پاشه بره غروبم باید باشه از طرفی میگه وسایلامون ببریم اونجا خودمون یکم خونه مامانت اینا باشیم یکم خونه مامان من یکمم اونجا خونه خودمون ولی میدونم نمیتونیم اصلا بریم اونجا چون همین الانشم نمیتونه بره از طرفی شهر نزدیک تر به روستامونم هست کع ما توان نداریم خونه اجاره کنیم قسط داریم پدر شوهرمم راضی نمیشه خونرو اجاره یا بفروشه تا برامون خونه بگیره فقط زبونی داده به ما...منم به شوهرم پیشنهاد دادم بریم تو روستامون یه خونه هست ک یکم قدیمیه ولی اجاره زیاد نمی گیرن  و پیش پول نمیخاد..از طرفی بین دوتا وعده که باید به گاوا برسه میتونه بیاد خونه خودمون نه مامانش از طرفیم دیگه الاخون والاخون نمیشیم

ولی گفتم به شرطی که ماشین دست من باشه مه هروقت خواستم بیام شهر و بعد اینکه بچهامون مدرسه ایی شدن اومدیم شهر یا باید اون خونرو بفروشی خونه بگیری یا خودت بخری...حالا خودم موندم که کاردرستیه یا نه و خانوادم به شدت مخالفن مخصوصا خواهرام که مردم میخندن بهت دلت میاد جهازتو ببری روستا تو خونه قدیمی...نمیدونم چیکار کنم😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا بچه هات مدرسه نمیرن چه ایرادی داره برید روستا خیلیم خوبه 

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
یعنی کار درستیه؟؟

والا این دوره زمونه کلاس روستا خیلی بیشتر از اکثررشهرای درپیته...هوای خوب همه چی طبیعی ..بخدا نعمته من آرزومه یه زمانی تو روستا خونه داشته باشم واسه خودم باغ و باغچه درست کنم

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
والا این دوره زمونه کلاس روستا خیلی بیشتر از اکثررشهرای درپیته...هوای خوب همه چی طبیعی ..بخدا نعمته ...

وای منم خیلی دوس دارم دیشب به شوهرمم گفتم 😂

مزرعه داشته باشی گاو ومرغو بعد همه چیو خودت بکاری طبیعی بخوری....اینم از فانتزیهای من😂

وای منم خیلی دوس دارم دیشب به شوهرمم گفتم 😂 مزرعه داشته باشی گاو ومرغو بعد همه چیو خودت بکاری طبیع ...

منم خیلییی دوست دارم و البته همه امکاناتشو دارم دل نگران ایندم فقط