2777
2789
عنوان

غذا ب بچم

100 بازدید | 14 پست

سلام عزیزای من 

ی سوال داشتم.

رفتم واکسن ۴ ماهگی دخترمو بزنم گفت وزنش کمه .

خودمم زیاد شیرندارم 

از شیرخشک هم گاهی استفاده میکنم

ب نظرتون اشکال داره غذاشو شروع کنم؟؟؟

چی باید بهش بدم اول ؟

چطوری درست کنم؟؟

لطفااااا کمک کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم منم دوسه روزقبل واکسن چهارماهگیش شروع کردم..بامشورت با چندتادکتر..

اصلاباشیرینی جات شروع نکن که میلش وطبعش یک سو بشه..با لعاب برنج وغذاهای بدمزه هم شروع نکن

با فرنی رقیق شروع کن..دوهفته دیگه حریره روشروع کن و کم کم غذاشو متنوع کن.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

وای پسرمنم چندروز دیگه واکسن چهار ماهگی داره میترسم تو این اوضاع بد نباشه واکسن زدن

از دوماهگی به بعد هم فقط نیم کیلو اضافه کرده

شیرنمیخوره دیروز اینجا یکی نوشته بود باقطره چکون به بچم شیرمیدم منم اینکارو کردم جواب داد دستش درد نکنه

تجربه دیگران ب درد میخوره بگین بهمون 

من بچمو بهداشت نبردم از وقتی کرونا اومده میترسم ازشلوغی

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
وای پسرمنم چندروز دیگه واکسن چهار ماهگی داره میترسم تو این اوضاع بد نباشه واکسن زدن از دوماهگی به ب ...

ی ساعتی برو‌خلوت باشه منم دیروز واکسن شش ماهگیشو بردم بهداشتمون خلوت بود

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

وای پسرمنم چندروز دیگه واکسن چهار ماهگی داره میترسم تو این اوضاع بد نباشه واکسن زدن از دوماهگی به ب ...

یه چی باخودت ببر ک روی دستگاه وزن و تخت واکسن میزاریش زیرش پهن کنی و خودت ماکس و دستکش داشته باش و ب محض اومدن خونه هم لباسای خودت هم بچتو بیرون بیار و باآب داغ بشور 

لطفن چند مدل غذای کمکی به بچه بگین.

میگن داروخونه یه مدل غذا کمکی داره خوبه من نگرفتم چجوری ان تا حالا استفاده کردین؟؟

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️