2777
2789
وااای ببخشید خندم گرف 😂😂😂 چرا

تو چت  هر چی تایپ میکرد منم همونو تایپ میکردم وسط دعوا.عصبی شد گفت کسخل شدی‌.بعد دو ماه باهاش اشتی کردم.گفت بعد دوماه که باز با همیم زبونت شده سه متر.گفتم دختری که زبونش سه متره نفهمه بیشعوره کسخله برای چته؟اخه ما قصدمون ازدواجه.گفت من مریم قبلیمو میخوام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که سه سال دعا کردم شبانه روز به عشقم برسم رسیدم چی شد آخه  زورکی چیزی رو از خدا نخواه

خدا با زور که چیزی رو نمیده ینی ما زوری در برابر خدا نداریم 

و اینکه همه یک جور نمیشن عزیزم. مشکل شما چیه مگه

میدونی چرا  چون داری باز همون فکرایو ک قبلا میکردیو بشدت ادامه میدی  روچه چیزایی وسواس ف ...

مثلا حرفای مردم . اذیتهایی که کردن .

و دروغهایی که در موردم گفتن . و منو پیش مزدم خراب کردن . کنایه هاشون :( 

اینا بیشتر فکرمو به هم میزنه .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خیلی راحت هرچی دلته بگه مگه خورده پورده ایی داری

سه سال با نامزدم که الان یک سال و نیمه دوست بودیم روز وشب دعا که خدایا فقط بهش برسم خدایا اونو بهم بده...دوست بودیم زیاد همو نمیدیدیم چون خانواده من خیلی سخت گیر بودن مادرم میدونست نمی دیدم همو شاید ماهی یبار....زیاد اون موقع ها دعوا داشتیم اما من من میگفتم چون منو نمیبینه اینجوریه،،،اذیت میکرد متو خیلی دوست داشتا خیلی اگه نداشت هیج وقت حتی خاستگاری نمیومد چون پسری نیست که کسی زورش کنه هرچی که دلش بخواد اون کارو میکنه کسی نمیتونه وادارش کنه...اما اذیت میکرد الکی مثلا یهو گیرای الکی میداد به درد هم نمیخوریم بعد از ۲سال دوستی ول می‌کرد میرفت یه ماه دیگه میومد یا گیرای الکی میداد موقع دعوا فوش میداد حتی یبار تو دوستیمون زد زیر گوشم..اما من انقدر ساده بودم نگفتم که این که از الان اینجوریه بعدا چه بلائی سرم میاد خیلی دختر ساده ای بودم فقطم میگفتم دوسش دارم گریه گریه گریه فقط میخوامش خلاصه بعد از مکافاتی یه خواستگار اومد برام.....

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟💜
فک نکن زندگی ما گل و بلبله ولی چاره چیه شاید فرجی شد از رحمت خدا مایوس نشو هیچی غیرممکن نیس

من شیش سال بره زندگیم تلاش کردم سختی کشیدم باهرکس وناکسی دعوام شده سرش،با هرسازی ک زده رقصیدم این حق من نیس باهام اینجوری رفتارکنه😣

عاشقتم خدا