2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 70 پست
جراحی چی؟ یعنی ۵ سالگی تجاوز شد بهت؟

جراحی رو‌ نمیتونم بگم چی چون نمیخوام شناخته شم با عرض پوزش ، آره تجاوز شد بهم

مهربونا میشه با قلب پاکتون 1 صلوات مهمونم کنید مسئله زندگیم حل شه ❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداکمکت کنه بالاخره هرچیزی پایانی داره توکلت بخداباشه برات دعامیکنم باتک تک سلول هات خوشبختی رو ازاین ب بعدحس کنی موفق باشی

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

عزیزم زندگی سختی داشتی کاملا درکت میکنم همه ماها یه سری اشتباهات داشتیم که چوبشو خوردیم منم یه اشتباهی داشتم که کل زندگیم رفت رو هوا اما از ته دلم توبه کردم گریه کردم خدا منو بخشید .از ته دلم برای خوشبخت شدنت دعا میکنم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

عزیز دلم خدا ارحم الراحمینه 

مطمعن باش بخشیده 

ان شاالله ک با همسرت زندگی بهتری داشته باشی و سعی کن مستقل شی جفتتون برید سرکار 

همه ماها ی سری مشکلات داشتیم منم خیلی اشتباها کردم ان شاالله ک خدا منم ببخشه

موفق باشی عزیزم 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
خداکمکت کنه بالاخره هرچیزی پایانی داره توکلت بخداباشه برات دعامیکنم باتک تک سلول هات خوشبختی رو ازای ...

ممنونم عزیز دلمممممم چقدر دعات بهم حس امید ب زندگی داد برات طلب خیر و برکت روز افزون دارم مهربون جون

عزیز دلم خدا ارحم الراحمینه  مطمعن باش بخشیده  ان شاالله ک با همسرت زندگی بهتری داشته با ...

ممنونم خوشگلم ان شالله جفتمونم کار گیرمون بیاد 

الحمدلله سعید ب شدت با خانواده اش مشکل داره و ان شالله مستقل میشیم براتون دل خوش و کلی خوشبختی آرزو میکنم

عزیزم زندگی سختی داشتی کاملا درکت میکنم همه ماها یه سری اشتباهات داشتیم که چوبشو خوردیم منم یه اشتبا ...

فدای دل پاکت بشم من.... خیلی خیلی ممنونم بابت دعای خیرت ان شالله جاده ی زندگیت سراسر نور باشه 

ایشالا خودت خیلی پولدار شی و زندگی خوبی برا خودت بسازی...

میدونی دختر نباید تنها گزاش..تو خیلی تنها موندی..

ایشالا بچه خودتو ب بهترین نحو بزرگ کنی .

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||