دوستان عزیزی ک بسیار مقید متدین و اهل بهشت هستند لطفا وارد تایپک من نشید ، من از اهل دوزخم و دور از شما هستم.... داستان زندگی من پر از حماقت هاییه ک اگر شناخت داشتم برام پیش نمیومد بهایی ک پرداختم تاوان خوش باوری و خوش خیالی من بود و اینکه اگاهی نداشتم چرا که اطرافیانم ادمهای سالمی بودن و من همه رو مثل اونها میدیدم بنابراین حلال نمیکنم کسی رو ک بخواد گزارش بزنه و تایپکم رو بترکونه چون شاید من درس عبرتی بشم برای آفرینش های بعدی ک شاید اون ها دیگه تاوان پس ندن و درضمن برام یاد آوری ۳۰ سال زندگی ک سخت گذشته عذاب آوره ولی حس میکنم این وظیفه برای من هستش که شاید جلوی یک آفرینش رو بگیرم ک مثل من نشه درضمن هرکس ک اصرار داره دارم دروغ میگم و ساختگیه میتونه وقت نذاره و نخونه ولی اینو ب خودتون بگین اگر یک درصد دروغ نگه چی؟ اگر برای من ی همچین چیزی پیش بیاد چی؟....
مهربونا میشه با قلب پاکتون 1 صلوات مهمونم کنید مسئله زندگیم حل شه ❤️❤️
عزیزم زندگی سختی داشتی کاملا درکت میکنم همه ماها یه سری اشتباهات داشتیم که چوبشو خوردیم منم یه اشتباهی داشتم که کل زندگیم رفت رو هوا اما از ته دلم توبه کردم گریه کردم خدا منو بخشید .از ته دلم برای خوشبخت شدنت دعا میکنم
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫