2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 70 پست
جراحی رو‌ نمیتونم بگم چی چون نمیخوام شناخته شم با عرض پوزش ، آره تجاوز شد بهم

اوکی کل داستان زندگی تو گفتی ....یعنی شناخته نشدی😄😄😂😂😂😂🤣خوب جراحی هم میگفتی

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
ممنونم عزیز دلمممممم چقدر دعات بهم حس امید ب زندگی داد برات طلب خیر و برکت روز افزون دارم مهربون جون

ان شاالله خداهیچوقت امیدتو نا امیدنکنه همیشه ب چیزای خوب فکرکن تابرات اتفاق بیوفت خداخیلی بزرگ مطمئن باش روزی چنان خوشبختی حس میکنی ک بحال این روزا گریه میکنی خوشحال باش اول اینک میدونی نبایدگناه کنی دوم اینک تحمل سختی کشیدنت خیلیا هستن بایه سیلی زندگیشون میره رو هوا برات بهترین هارو ارزو میکنم گلم منم زندگی سختی داشتم الان خداپاداش اون تحمل هارو داده اگه کسی از روی حسادت خرابش کنه توکل بخدا کردم ک هرجی خودش بخوادهمون میشه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا خودت خیلی پولدار شی و زندگی خوبی برا خودت بسازی... میدونی دختر نباید تنها گزاش..تو خیلی تنها ...

ممنونم عزیزم دلایل زیادی وجود داشت ک ب اینجا برسم ک بخش بیشترش تقصیر خودم بود اما بخش اصلیش مقصر من نبودم

مهربونا میشه با قلب پاکتون 1 صلوات مهمونم کنید مسئله زندگیم حل شه ❤️❤️
ان شاالله خداهیچوقت امیدتو نا امیدنکنه همیشه ب چیزای خوب فکرکن تابرات اتفاق بیوفت خداخیلی بزرگ مطمئن ...

ای جانم ان شالله همیشه خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه هروقت یکی میگه منم سختی کشیدم ولی ببین آخرش خوب شد جون دوباره میگیرم

اوکی کل داستان زندگی تو گفتی ....یعنی شناخته نشدی😄😄😂😂😂😂🤣خوب جراحی هم میگفتی

ن چرا باید شناخته بشم؟ کی از داستان زندگی من خبر داره؟ خواهرامم نمیدونن بیان بخونن نمیدونن منم

ای جانم ان شالله همیشه خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه هروقت یکی میگه منم سختی کشیدم ولی ببین آخرش خو ...

خب خداروشکر باعث شدم انگیزه بگیری درپناه خداباشی

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
ن چرا باید شناخته بشم؟ کی از داستان زندگی من خبر داره؟ خواهرامم نمیدونن بیان بخونن نمیدونن منم

خوب خودت گفتی جراحی مو بگم شناخته میشم .....یعنی با داستان زندگی ت شناخته نمیشی،، این بود منظورم

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
خوب خودت گفتی جراحی مو بگم شناخته میشم .....یعنی با داستان زندگی ت شناخته نمیشی،، این بود منظورم

ن خب چرا شناخته بشه همه ک از درگیریها و مشکلاتش خبر نداشتن

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
ن خب چرا شناخته بشه همه ک از درگیریها و مشکلاتش خبر نداشتن

خودشون میگن میترسم شناختخ بشم با گفتن جراحی

عزیزم حتما جدا شو، کار پیدا کن و برو خونه ی پدرت بعدم مستقل شو، عزیزم به نظرت یه دوس پسر خوب و انسان داشتی و حتی باهاش رابطه داشتی بهتر از این شرایط نبود؟ واقعا این حجم از سادگی رو نمی تونم درک کنم

بعدم اینکه هرچیزی که دیگران میگن از زندگیمون و ما ازار می بینیم دلیلش اینه که ما خودمون هم شبیه اونا فکر می کنیم ولی قبول نداریم، یعنی وقتی میگن فلانی ازدواج نکرده و ما ناراحت میشیم دلیلش اینه که ما واقعا فکر می کنیم چون ازدواج نکردیم بدبختیم، طرز فکر خودت در مورد خودت خیلی مهمه،لطفا یه مدت از فکر ازدواج و رابطه بعد از طلاق بیرون بیا، با ادمای خوب و درست معاشرت کن، حتی نیاز جنسی تو از طریق خ ا برطرف کنی خیلی بهتره تا این شرایط واقعا، به نظرم الان بدترین گناه برای تو دوس پسر داشتن و رابطه نیست زندگی با این مرد از هر گناهی کبیره تره، حتی اگر دیدی شرایط بده برو یه شهر دیگه که فقط خواهر و برادرت بدونن و اونجا تمیز و سالم و شیک زندگی کن، خدا راه دعا رو باز گذاشته ولی قبلش راه عقل رو قرار داده

انشالا خدا نور بباره به زندگیت، گره هاتو باز کن، چشم تو باز کنه، راهتو از این مرد جدا کنه و ادم های خوب سر راه زندگیت قرار بده