2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20823 بازدید | 2777 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مینا الان هستی من عکس پروفایل بزارم سیو کنی 

اره هستم عزیزم فقط بلد نیستم سیوش کنم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

برای عکس پروفایل هم اول بهم بگید عکس مربوط به شمارو رو بزارم پروفایلم مثلا برای سپیده باید عکس مربوط ...

@عروسترکم مینا جون این پست رو ببین 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره هستم عزیزم فقط بلد نیستم سیوش کنم

👆🏻👆🏻👆🏻

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

چه زود تایبد شد🤣🤣

خب پس انشالله اول ۳۰ شهریور وزن ‌ عکس میزاریم

بعد هم ک اول مهر عصو گیری 

الهه اول مهر چقدر حالا سوال کنن..بدون اینکه توضیحات بخونن🤣🤣🤣🤣🤣

صبور باش گلم😁😁🤦‍♀️

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@فندق_فسقلی @سمیه1396 @آسنات99 @sanaz718 بچه ها شما از تو گروهتون کسی رو برای سرگروهی سبز ندارید ؟ چون وزن هاشون کمتره بهتره

چه زود تایبد شد🤣🤣 خب پس انشالله اول ۳۰ شهریور وزن ‌ عکس میزاریم بعد هم ک اول مهر عصو گیری  ...

اره منم تعجب کردم 😬😬

خدایا توبه 😆😆😆😂

نمونه گزارش روزانه برای ۱۳۵۰ کالری 

🍳☕️صبحانه : نان سنگک یک کف دست+ یک عدد تخم مرغ         

آبپز + یک عدد گوجه + یه عدد خرما و چای (۲۰۳ کالری  ) 

🍒🍌 میانوعده صبح : یک عدد سیب یا یک واحد میوه( ۷۵ کالری) 🍎 🧊قبل ناهار : یک لیوان آب و یک عدد سیب (۷۵ کالری ) 

🍚🍛ناهار : شش قاشق پلو کته با روغن کم + سه قاشق خورشت قورمه سبزی + سالاد بدون سس و آبلیمو ویک قاشق روغن زیتون یا پنج قاشق ماست (۳۴۲کالری ) 

🥜🍿میانوعده ی عصر : ۵۰ گرم پاپ کورن بدون روغن + یک‌واحد میوه + پنج عدد بادام (۳۰۰ کالری ) 

🥗🧆شام : ده قاشق عدسی + یک کف دست نان سنگک + سبزی خوردن یا سالاد بدون سس (۲۳۸ کالری ) 

🥛🍼یک ساعت قبل از خواب یک لیوان شیر کم چرب با دارچین 

لطفا توجه کنید این فقط یه نمونه ی گزارش هست شما میتونید جایگزین بزارید مثلا برای ناهار هر خورشتی که دوست دارید یا اگه غذاتون نونی هست میانوعده ها و میتونید بجای پاپ کورن بیسکوییت ترد خرما و شیر سفیده ی تخم مرغ اجیل و .. مصرف کنید 

فقط باید بدونید چه موادی رو جایگزین کنید که سالم تر باشه مثلا به جای چیپس و پفک اجیل یا پاپ کورن خونگی مصرف کنید 

یسری مواد تو رژیمتون اجباریه بادام درختی شیر ‌لبنیات و روغن زیتون 

و اینکه این نمونه ی گزارش برای کالری ۱۳۵۰ هست شما با توجه به وزن و کالری رژیمتون کن و زیادش کنید 

سعی کنید کربوهیدرات رو محدود کنید و پروتیین و سبزیجات بیشتر تو رژیمتون مصرف کنید ( البته کربو شماری نکنید و کربوهیدرات رو هم اصلا نباید حذف کنید ) 

نمونه گزارش روزانه برای ۱۳۵۰ کالری  🍳☕️صبحانه : نان سنگک یک کف دست+ یک عدد تخم مرغ   ...

@سمیه1396 سمیه جون بیا این گزارش و نمونه رژیمو ببین چطوره که بزارم تو تاپیک جدید اگه موردی هم بنظرت باید اضافه بشه بگو 

@سمیه1396   سمیه جون بیا این گزارش و نمونه رژیمو ببین چطوره که بزارم تو تاپیک جدید اگه موردی ...

گلم قسمت اول، به جای سیب ها ، همون بزنی ۱ واحد میوه، خوبه... دیگه نپرسن که به جز سیب هم میشه یا نه..(هم تازه میشه و هم خشک) دیگه هر چی خودشون بخورن...

۱ قاشق به برنج اضافه کن که ۷ تا بشه.. از عدسی کم کن که بشه ۸ قاشق...۷ تا بزنیم،، خودشون کم کم کم میکن..( ولی ۷ دیگه حدااکثره که میشه ۱ کفگیربرنج)

جای سبزی ها هم فقط بنویسی سبزیجات کافیه که هر سبزی میشه جایگزینش کنند (کاهو، کلم، و...)

بقیش عالیه👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نمونه گزارش روزانه برای ۱۳۵۰ کالری  🍳☕️صبحانه : نان سنگک یک کف دست+ یک عدد تخم مرغ   ...

یه جیز دیگه مثلا یکی ساعت ۱ شب میخوابه ، ۱۲ شیر خوردن اشکالی نداره؟؟

واسه مواد غذایی، بعد از ۱۰ ، مشکلی نیس؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸