خداروشکر چین کرونارامهارکرد ایشالا ماهم زودزود مهارش کنیم
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اصلا اگه تا ۱۰ سالم باشه دیگه سال اولش واکسن میاد ک
اين ويروس وارد دنيا شد ديگه ي چيز مثل سرماخوردگي ك پدربزرگ مادربزرگامون تعريف ميكردن زمانشون سرما ميخوردن ميمردن ما الان خندمون ميگيره اينم مثل همون تا چند وقت ديگه داروش ساخته ميشه و ميشه مثل تمام ويروساي ديگه ك فصلي ميان و ميرن
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اصلا ترس و استرس نداشته باشیدک خودش بدترهداین روزهاهم میگزره مگه سالیان سال قحطی.وبا و هزار درد دیگ نبود و دورانش تموم شد حالا ک علم پیشرفت کرده اینم داروش ساخته میشه ایشالا و زندگی ها به حالت عادی برمیگرده
عزیزم سیستم اونجا کمونیستیه برن سرکار و نرن سرکار دولت خرجشون رو میده با ما که نظام سرمایه داری هستی ...
دقیقا همینه... قرنطينه نظامی و شدید داشتن..هیچ کس جرات بیرون اومدن نداشتن جریمه های سنگین داشتن... ولی خوب حفوق ومزایا براه بود. واینکه مردم خیلی خیلی جدیش گرفتن که الان امار مبتلایان زیذ 25 تا در روز رسیده.. اونم فقط به ایالش. نه کل چین