2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 46 پست
اون خانم دکتر تو برنامه علی ضیا گفت فعلا به همین زندگی عادت کنین چون تابستان هم کرونا هستش و همه هم ...

عجبا

دوستای گلم بهش فکر نکنین

من که اصلا نه اخبار دنبال میکنم نه نگرانم نه هیچی

خودمو و هفت پشتم رو سپردم به خدا گفتم هرچی خودش بخواد و مطمینم مراقبمونه

Dance me to the end of Love...
اصلا اگه تا ۱۰ سالم باشه دیگه سال اولش واکسن میاد ک  

اين ويروس وارد دنيا شد ديگه ي چيز مثل سرماخوردگي ك پدربزرگ مادربزرگامون تعريف ميكردن زمانشون سرما ميخوردن ميمردن ما الان خندمون ميگيره اينم مثل همون تا چند وقت ديگه داروش ساخته ميشه و ميشه مثل تمام ويروساي ديگه ك فصلي ميان و ميرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروش را امریکا ساخته 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
   عجبا دوستای گلم بهش فکر نکنین من که اصلا نه اخبار دنبال میکنم نه نگرانم نه هیچی خود ...

من که اینو شنیدم به کل نا امید شدم فقط از خدا میخوام مرگ عزیزانم رو نبینم همین......😔😔😔😔

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

اصلا ترس و استرس نداشته باشیدک خودش بدترهداین روزهاهم میگزره مگه سالیان سال قحطی.وبا و هزار درد دیگ نبود و دورانش تموم شد حالا ک علم پیشرفت کرده اینم داروش ساخته میشه ایشالا و زندگی ها به حالت عادی برمیگرده

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
مردم چین قانونمدار هستن مثل ما تشنه خرید نیستن که وول میخوریم تو شهر و بازار .

عزیزم سیستم اونجا کمونیستیه برن سرکار و نرن سرکار دولت خرجشون رو میده با ما که نظام سرمایه داری هستیم فری داره خوب

نه دوروغه 

والا یکی گفت قاطعانه چندتام تایید کردن

نه بابا بد به دلتون راه ندیدن 

ویروسه  رفته رفته ضعیف میشه  هوا هم داره گرم میشه دیگه میره به امید خدا

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
عزیزم سیستم اونجا کمونیستیه برن سرکار و نرن سرکار دولت خرجشون رو میده با ما که نظام سرمایه داری هستی ...

دقیقا همینه... قرنطينه نظامی و شدید داشتن..هیچ کس جرات بیرون اومدن نداشتن جریمه های سنگین داشتن... ولی خوب حفوق ومزایا براه بود. واینکه مردم خیلی خیلی جدیش گرفتن که الان امار مبتلایان زیذ 25 تا در روز رسیده.. اونم فقط به ایالش. نه کل چین