2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 46 پست

کاش ماهم یکم‌مراعات میکردیم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

من دیگه نا امید شدم فقط از خدا میخوام مرگ عزیزانم رو نبینم همین...‌

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این تزخیلی مسخره خانم دکتر و یا عدم قرنطينه مردم تو خونشون، باید ما شاهد تلفات میلیونی باشیم... چین اگر کنترل کرد فقط 2 ماه کامل قرنطينه نظامی بودن وتو این دوماه باز آمار بالای مبتلا و فوتی داشتن و بعد ازون تو تیم یه هفته آخر تعداد مبتلایان زیر 50 تا شد

وقتی بیرون نریم چطوری بگیریم؟؟ امیدوارم این حرفی ک دکتره پیش علی ضیا زد از هول شدگی دیدن ضیا باشه😁 ...

گفتن ۷۰ درصد میگیرن اما اگ رعایت کنیم ایشالا ک نمیگیریم اگرم گرفتیم خفیف 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
وقتی بیرون نریم چطوری بگیریم؟؟ امیدوارم این حرفی ک دکتره پیش علی ضیا زد از هول شدگی دیدن ضیا باشه😁 ...

نه واقعا اگه کسی بیرون نره نمیگیره ولی از اونجایی که اینجا ایرانه و مردم همه چیو به شوخی میگیرن تقریبا اکثرا درگیر میشن

این خانمه که راحت گفت همه گی میمیرین

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

هست خب این چیزا دیگ... 

ن نيست كي گفته ١٠ سال ؟ از رو ي برگه كتاب ب اين نتيجه رسيدين ؟ بعدشم كسي ك خونست ويروس بال داره پرواز ميكنه مياد دم در تك تك خونه ها ؟ نگو اينارو ته دل آدمو الكي خالي نكن بذار ي ذره اميد بمونه برامون استرس و بالا نبر الكي

ن نيست كي گفته ١٠ سال ؟ از رو ي برگه كتاب ب اين نتيجه رسيدين ؟ بعدشم كسي ك خونست ويروس بال داره پروا ...

اصلا اگه تا ۱۰ سالم باشه دیگه سال اولش واکسن میاد ک 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز